nlc.hu
Sztárok

Razzia Rekop Györgynél

Nagy mennyiségű drogot találtak a népszerű humorista, Rekop György lakásán

Rekop Györgynél razziát tartott a rendőrség, nagy mennyiségű drogot találtak.

Rekop György a Showder Klub által vált híressé, azóta pedig sok más dolgot is csinált. Az utóbbi időben kevesebbet hallani róla, ám most negatív hírek érkeztek vele kapcsolatban. A Ripost ugyanis megtudta, hogy a rendőrség razziát tartott a lakásán, és nagy mennyiségű drogot találtak. Egyelőre nem tudni, hogy az övé, vagy a barátnője tulajdona-e a kábítószer: mindkettejüket előállították. 

 „Ha jól emlékszem, múlt hét kedden délelőtt lettem figyelmes arra, hogy a házunk előtt parkolt egy helyszínelő furgon és egy rendőrautó. El nem tudtam képzelni, mi történhetett, így egy kicsit feszülten léptem be a kapun, de nem láttam rend­őröket. Később aztán egy másik szomszédtól tudtam meg, hogy razziáztak a másodikon Rekop Gyuri lakásában, ahol állítólag drogot találtak, és emiatt előállították” – nyilatkozta a lapnak az egyik szomszéd. A rendőrség megerősítette a gyanút. 

,,(…)A kutatás során a nyomozók kábítószergyanús növényi származékot, valamint két kábítószergyanús növényt találtak és foglaltak le, továbbá az ott lakó R. Gy.-t és L. K.-t elfogták, majd előállították a kerületi rend­őrkapitányságra. A nyomozók R. Gy.-t kábítószer-birtoklás bűntett gyanúja miatt, míg L. K.-t kábítószer-birtoklás vétség gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként” – áll a rendőrség közleményében.

rekop györgy humorista

Rekop György (Fotó: Smagpix)

Sztárok, akik drogügybe keveredtek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top