nlc.hu
Sztárok

Molnár Anikó és Császár Előd egy pár volt

Molnár Anikó és Császár Előd egy pár volt, mostanáig titkolták

23 évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy ez kiderüljön.

A Vacsorakirály csütörtök esti adásában fény derül arra, hogy az e heti vacsoravendég-gárda 2 tagja egykor egy párt alkotott. A mai részben Molnár Anikó látja vendégül Gáspár Evelint, Kovács Dórit, Solti Ádámot és Császár Elődöt. Az utóbbi híresség a vacsora végén elárulta a többieknek, hogy Molnár Anikóval nagyon jól ismerik egymást, sőt több volt köztük egykor, mint barátság.

Császár Előd és Molnár Anikó

Csak most tudódott ki, hogy Császár Előd és Molnár Anikó egykor egy párt alkotott (Kép: nlc-montázs, forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

„23 évvel ezelőtt találkoztunk egy szórakozóhelyen, ami ma már nem létezik. Szerintem a Garázs nevű helyen találkoztunk. Az Anikó sokkal magasabb volt, mint az átlag lányok, a szeme pedig villogott a sötétben. (…) És olyan édes mosolya volt, mint a legfinomabb akácméz. És olyan szeme volt, hogy belenéztem és végem volt” – nosztalgiázott a 47 éves énekes-DJ.

„Nyilván 23 évvel ezelőtt is ilyen magas voltam, mint most. Lehet, hogy magasabb cipőkben jártam. Akkor még szerettem, hogy magas vagyok, meg kitűnök. Most már annyira nem szeretem” – mondta el utólag a kamera előtt a nemrég ismét kés alá feküdt, 45 éves Molnár Anikó.

Császár Előd és Molnár Anikó

Megnőtt volna Császár Előd? (Kép: nlc-montázs, forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

Minket a szaftos részletek érdekelnek” – firtatta Kovács Dóri, mire a 22 évvel ezelőtti tragédiájáról nemrég őszintén valló Császár Előd nevetve: „Azokat nem mondjuk el. A következőket azonban elárulta az expopsztár: „Nagyon-nagyon jóban voltunk, nagyon sokáig. Rengeteget playstationöztünk, és nagyon jó haverok maradtunk utána is.

„Akkor jártatok? – kérdezett rá Kovács Dóra. Mire Császár Előd így válaszolt: „Igen. Jártunk. (…) Az volt benne a legjobb, hogy nemcsak csajként volt velem jóban, hanem nagyon jó haverok is voltunk. És ez fontos dolog volt.

„Miért nem maradtatok együtt? – faggatózott tovább Kovács Dóra. Császár Előd pedig elárulta a szakításuk okát: „Mert én nem voltam alkalmas arra. Ő is nagyon szeretett volna szeretve lenni, én is, de valahogy ez nem volt kompatibilis.”

Császár Előd és Molnár Anikó

Kovács Dóri szerint jól néznek ki együtt (Kép: nlc-montázs, forrás: Life TV / Vacsorakirály – videó)

A többiek kérésére – mert szerették volna látni a zenész által külön hangsúlyozott, jelentős magasságkülönbséget – egymás mellé állt az egykori szerelmespár. Mostanra azonban már semmi feltűnő nincs a magasságukban. „Egyébként jól néztek ki együtt” – jegyezte meg Kovács Dóri.

Olvass még a Vacsorakirályról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top