nlc.hu
Sztárok
Sztárban sztár: elhunyt édesapjára emlékezik Curtis

Curtis bevallotta: ebben a dologban hasonlít elhunyt édesapjára

Elérzékenyülve mesélt az énekpróbán az elhunyt édesapjáról Curtis.

Curtis számára igazi példakép elhunyt édesapja, akiről csillogó szemekkel mesélt a Sztárban Sztár énektanárának, Lajtai Katinak.

Curtis

Curtis a vasárnap esti Sztárban sztár-ban édesapjának énekli majd Zorán dalát – Fotó: TV2

Nagyon hasonlított rám külsőleg is, a magassága, a kinézete. Én hasonlítok rá a legjobban a testvéreim közül. A 3 bátyámnál is jobban hasonlítok rá. Azt gondolom, hogy ismeri a fiamat. Ő azért jár hozzánk, ebben hiszek. Aztán nyilvánvalóan mindenki maga dönti el, hogy miben hisz” – vallotta be a válófélben lévő rapper, aki azt is elárulta, miben hasonlít még rá.

Voltam lent az édesapám szülőfalujában, és a mai napig az apámról úgy beszélnek otthon, mint egy rocksztárról. Szeretett a középpontban lenni, szeretett bulizni, szerette a hölgyeket, szóval rengeteg hasonlóság van, nemcsak külsőleg, hanem igazából életvitelben is. Ő aztán feljött Pestre és megkomolyodott, szóval még van remény nálam is” – jegyezte meg viccesen a Sztárban sztár 6. adását megnyerő Curtis.

Olvass még a Sztárban sztár-versenyzőkről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top