nlc.hu
Sztárok

Kovács Patrícia Thaiföldre költözne

Kovács Patrícia le akart lépni a lányával egy évre Thaiföldre

Kovács Patrícia a járvány eső hulláma előtt úgy érezte, gyökeres változásra van szüksége, ezért akkor azt fontolgatta, hogy gyermekével közösen Thaiföldre utazik egy évre.

Szinte felhőtlenül telt Kovács Patrícia számára a karantén-időszak, amelyet leginkább pihenéssel töltött, amellett, hogy az elmúlt időszakban fontos ügyek mellett állt ki. A színésznő igyekezett megtalálni a feltöltődés kulcsát a kényszerpihenő alatt. 

kovács patrícia

Kovács Patrícia (Fotó: Smagpix)

„Két és fél hónapig nem mentem sehova, maximum a természetbe a gyerekkel és a kutyával. Nagyon jól éreztem magam, nem hiányzott a színpad, a karantén előtti életem – vallotta be a színésznő, aki egyébként is a változást fontolgatta. – Havonta 10-15 napot forgattam és 25 előadásom volt. Éreztem, hogy szakmailag és emberileg is meg kéne újulnom. Pont a karantén előtt két héttel jeleztem az Orlai Produkciónak és a Centrál Színháznak, hogy ha lehet, nem szeretnék új bemutatót. Az addigi előadásokat vinném csak. Akkor az is felmerült, hogy veszek egy repülőjegyet a gyereknek és magamnak, és lelépünk Thaiföldre egy évre. Ez persze nem jött össze” – mondta nevetve a Mintaapákból kilépő Kovács Patrícia, aki korábbi túlterheltsége ellenére soha nem érezte azt, hogy szakmát váltana.

„Szeretem a színészi komfortzónám kitágítani, ezért láthattak már különféle műsorokban, filmekben vagy épp zsűriként. Soha nem éreztem, hogy más szakmát szeretnék választani. Az viszont tény, hogy a karantén előtt más volt a fókuszom, nem volt meg az az öröm, ami korábban. Ez azóta megváltozott, most számos új, izgalmas dologra készülök, többek között a színház streamelésére, színpadra lépek a Házassági leckék középhaladóknak című darabban, és remélem, jövőre bemutatásra kerül a Szia, Életem! című film is, amelyben egy fontos női karaktert alakítok” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, Szani Rolandnak Kovács Patrícia.

A teljes beszélgetést itt meghallgathatod:

Sztárok, akik külföldre költöztek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top