nlc.hu
Sztárok

VV Lóránd szerelme

Kevés az esélye, hogy felépül a kómából VV Lóri szerelme

VV Lóránd szerelmének autóbalese volt, az orvosok szerint gyakorlatilag semmi esélye nincs a felépülésre.

A ValóVilág 8 egykori szereplője, VV Lóránd, azaz Csodó Lóránd (27) élete legnehezebb időszakát éli át, ugyanis szerelme, Dóri (21) olyan súlyos autóbalesetet szenvedett a múlt hét végén, hogy azóta is kómában van – írja Blikk. Az orvosok szerint szinte semmi esély arra, hogy valaha is felépüljön. 

Élet és halál között VV Lóri szerelme

VV Lóri (Fotó: Youtube)

Dóri a családjával épp a temetőbe vitt virágot, de az autójuk – eddig tisztázatlan körülmények között – megcsúszott, majd az árokba zuhantak. Dóri, aki hátul utazott, nem volt bekötve, így szinte esélye sem volt megúszni a balesetet.

„Eltört négy csigolyája, a helyszínen megállt a szíve. Tizenöt percig nem élt, de sikerült újraéleszteni, ám az agya nem kapott oxigént” – mondta el a lapnak VV Lóri. A kórházban aztán kiderült, hogy az agyi funkciók megszűntek, és az orvosok szerint szinte semmilyen esély sincs arra, hogy valaha felépül, ha mégis életben marad, soha nem lesz már ugyanaz az ember, mint korábban. Nem tud majd beszélni, járni, még a kanalat sem tudja majd megfogni, hogy egyen.

A szerelmespárnak nagy tervei voltak. Január óta alkotnak egy párt, két hete kivették első közös albérletüket, gyermeket terveztek és közös jövőt, amely most egy pillanat alatt szertefoszlott. A Való Világ 8 szereplője mindennap rövid időre bemehet szerelméhez, beszél hozzá, fogja a kezét, s míg látja a kedvesét, reméli, hogy ez a rémálom egyszer csak véget ér, írja a lap.

Kapcsolódó cikkeink

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top