nlc.hu
Sztárok

Tatár Csilla túlsúlya

Tatár Csilla a pluszkilókról: „Nyüszögök rajta esténként”

Tatár Csilla az RTL Klub Reggeli műsorában árulta el, hogy van rajta még némi súlyfelesleg.

A kétgyermekes anyuka, Tatár Csilla az RTL Klub Reggeli műsorában vendégeskedett, ahol már a stúdióba való belépésekor a műsorvezetők, Lakatos Márk és Papp Gergely dicséretekkel árasztották el.

Tatár Csilla áprilisban hozta világra második gyermekét, Mimi Elzát, és az interjú elején rögtön el is árulta, hogy még nem nyerte vissza szülés előtti alakját.

„Egyébként van még rajtam 4 és fél kiló, ha már itt tartunk. Most melyik nő örül annak – tök őszintén –, ha van még 4 és fél kiló rajta?” – válaszolta Lakatos Márknak az amúgy rendszeresen sportoló Tatár Csilla.

Tatár Csilla szülés után

Tatár Csilla szeretné visszanyerni szülés előtti alakját (Fotó: RTL Klub/Reggeli)

„Nyüszögök rajta esténként, de utána leülök 11-kor és eszem. Reggeltől estig gyakorlatilag szoptatok, és tök éhes vagyok – úgy is mondhatom – zabálok. Szóval ez egy ilyen fura helyzet. Persze, jó lenne megint 59 kilónak lenni, de most 63 és fél vagyok, nem dől össze a világ, de egyszer majd visszanyerem a régi formám” – szögezte le Tatár Csilla.

A teljes interjút a videóra kattintva megnézhetitek:

Még több cikk Tatár Csilláról az nlc.hu-n:

(Nyitó kép: RTL Klub/Reggeli)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top