nlc.hu
Sztárok

Curtis életjelet adott magáról

Életjelet adott magáról a nyomtalanul eltűnt Curtis

Egyelőre nem tudni, miért nem jelent meg a Sztárban Sztár élő adásában Curtis, de a közösségi oldalakon életjelet adott magáról.
Curtis

A Sztárban sztár 10. adását váratlan bejelentéssel kezdte Tilla: Curtis nem ment el az aznapi próbákra, sőt a show élő adásába sem érkezett meg.

Később bejelentették, hogy Curtist hivatalosan is kizárták, a váratlan helyzet nyomán pedig a Sztárban Sztár vasárnapi adásában senki sem esett ki.

Az még mindig nem derült ki, hogy mi történt az újpesti rapperrel, de legalább már életjelet adott magáról. Az Instagramon kedvelte Tóth Andi fotóját, amelyen az énekesnő a Sztárban Sztárban viselt jelmezét mutatta be – írja a Blikk.

Emellett Berki Krisztián egyik vasárnapi posztjára is reagált a show elindulását követően. Bár ez még mindig nem sok információ, annyit legalább tudhatunk, hogy Curtis telefonközelben van.

Vasárnap Curtis posztolt egy fotót az Instagramjára, amelyen a kisfiával látható, de mivel ugyanezt a képet már október 20-án is kitette, az biztos, hogy a fotó nem most készült.

Még több cikk Curtisről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top