nlc.hu
Sztárok

Palotás Petra akkor és most

Mi lett vele: Ennyit változott 1997 óta Palotás Petra!

Palotás Petra az RTL Klub alapító csapatának volt a tagja, aki egy ideje már külföldön él. Mi lett az RTL Klub egykori műsorvezetőjével? Mivel foglalkozik? Mutatjuk, mennyit változott az elmúlt években!

A 45 éves Palotás Petrát édesanyja beszélte le a színészetről, azt szerette volna, hogy a lánya műsorvezető legyen. Az első televíziós szereplése alig a főiskolai felvétele után volt egy POP fesztiválon, 1994-ben. Még ugyanebben az évben a Top Tv könnyűzenei műsorának volt a háziasszonya. 1999-ben diplomát szerzett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen német bölcsész és kommunikációs szakon.

Palotás Petra akkor és most

Palotás Petra akkor és most

Palotás Petra 1999-ben csatlakozott az RTL Klub csapatához műsorvezetőként 24 évesen, ma 45 éves. (Fotó: Palotás Petra / Instagram)

Ezeket tudtad Palotás Petráról?

  • 1999-ben csatlakozott az RTL Klubhoz, ahol a Bravo TV hozta meg neki az országos ismeretséget.
  • 2006-ban jelent meg első könyve, a Bangkok titkai, melyet azóta számos másik követett.
  • Közösségi oldalán előszeretettel mutat magáról régebbi fotókat Palotás Petra, ez például 2007-ben készült.

Palotás Petra az RTL Klub műsorvezetőjeként 2008-ban

Palotás Petra az RTL egykori műsorvezetője

Palotás Petra több mint 10 éve már külföldön él (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub /Bársony Bence)

2009-ben született meg kislánya, Bora. Mivel az egykori tévés férje német, nem volt könnyű a névválasztás. A műsorvezető mindenképpen magyar nevet szeretett volna adni kislányának, így a Bora mellett döntöttek, ami sokak meglepetésére a Borbála rövidített változata.

Palotás Petra 2009-ben

Palotás Petra kislánya kétnyelvű

Palotás Petra az RTL Klub Reggeli című műsorában 11 évvel ezelőtt (Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence)

Annak ellenére, hogy Palotás Petra volt az egyik legnépszerűbb műsorvezető Magyarországon, kiköltözött Németországba, ahol férjével együtt a mai napig nevelik kislányukat. 2014-ben házasodtak össze, hét év együttélés és egy közös gyerek után.

Palotás Petra nem tudott folyamatosan hazajárni Magyarországra, a tévés munkáit parkolópályára tette, azaz egy időre eltűnt a köztudatból.

Egészen két évvel ezelőttig…

Két évvel ezelőtt viszont csatlakozott az Álomgyár kiadóhoz, ahol már több könyvet is megjelentetett. Bár sokan még mindig inkább a tévés munkái miatt ismerik, íróként is nagy népszerűségnek örvend.

„Már általános iskolában is élénk volt a fantáziám, mentek a menzán a folytatásos szappanoperák. A közönség a televízióból ismert meg, ezért hálás vagyok a sorsnak, hogy két olyan területen is kibontakozhattam, amelyek nagyon fontosak számomra. Valószínűleg a gyakorlat hozta úgy, hogy egy időre eltávolodtam a tévétől, hiszen 10 évvel ezelőtt elköltöztem Németországba, ott élek a családommal. Napi szinten nem tudtam ellenni a képernyős munkákkal, eleinte pedig a kislányom miatt nem is akartam. Ezért elkezdtem újra írni, először csak hobbiszinten, aztán jöttek a kiadott könyvek” – árulta el Palotás Petra. 

Palotás Petra: Szeretem az őszt Szeretem az őszt, ahogy méltóságteljesen átveszi a hatalmat az elhervadt nyár...

Közzétette: Petra Palotás – 2020. szeptember 13., vasárnap

„Egészségügyi problémák miatt egy pár év ismét kimaradt, de egy esztendővel ezelőtt visszatértem a vérkeringésbe. Bedobtam magamat a mély vízbe, és jól sült el. Olyan olvasótábort építettem ki 12 hónap alatt, ami keveseknek adatik meg, ezért is nagyon hálás vagyok. Csodálatos dolog, amikor dolgozom egy könyvön, majd előrendelhetővé válik, és több százan, ezren kíváncsiak rá” – mondta korábban az nlc-nek adott interjújában Palotás Petra, aki élvezi a reflektorfényt, örül, hogy könyveivel ismét az újságok címlapjain szerepelhet.

Mi lett velük?

(Nyitó kép: Palotás Petra/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top