nlc.hu
Sztárok

Friss hírek Sas József állapotáról

Sas József az állapotáról vallott

Hosszú ideje nem lehetett hallani Sas Józsefről, azonban most megtörte a csendet.

Sas József hosszú idő után a Blikknek elárulta, hogy érzi magát: továbbra is otthonában lábadozik a kétoldali sztrókja után.

„Köszönöm, jól vagyok, gyógyulgatok, ezzel kapcsolatban nincs túl nagy változás, így miről beszélhetnék?” – mondta Sas József, aki barátjáról, Árkus Józsefről is mesélt.

Sas József állapota

Sas József a körülményekhez képest jól van

„Nagyon szerettem Árkus Józsit sajátos humora, egyéni látásmódja miatt. Nem hasonlított a stílusa az addig ott konferáló elődeihez, ő egészen más, világos gondolkodású, tiszta ember volt. Nagyon jól is írt, igazi tehetség volt… Az agydaganata ellenére is dolgozott, pedig a kemoterápia miatt kihullott a haja. Emiatt nem akart közönség elé állni, de én rávettem. Mert a betegség nem zavarta a beszédben, és imádta a színházat. Mondtam neki, a feleségemnek, Zsuzsának van egy isteni parókása a Dob utcában. Elviszem oda, és olyan hajat csinálnak neki, hogy senki észre sem veszi, nem valódi. Szegény még egy évet játszott parókában, és a közönség tényleg nem vette észre a póthajat” – mesélte az új műsoron dolgozó Sas József.

Olvass még Sas Józsefről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top