nlc.hu
Sztárok

Az Álarcos énekes Röfije lebuktatta magát

Az Álarcos énekes Röfijére tuti tipp érkezett, te mit gondolsz?

Nagy talányokból nincs hiány az Álarcos énekes második évadában sem. Sokan mégis biztosra veszik, hogy a Röfi lebuktatta magát.

A Röfi óriási kedvenc az Álarcos énekesben, ezért is örült mindenki, hogy Liptai Claudia betegsége után sem kellett búcsúzniuk ettől a karaktertől, mert egy újabb híresség öltötte magára a jelmezt. Miközben a nyomozók már az első bevonuláskor egyetértettek abban, az új Röfinek óriási színpadi rutinja van, a tippekben már közel sem volt ekkora az összhang. Szulák Andrea, Veres Mónika Nika, Orosz Barbi, Ónodi Eszter neve is felmerült már, a nézők azonban egyre biztosabbak abban, hogy megfejtették a versenyző titkát. 

Álarcos énekes Röfi bőrönd

Álarcos énekes Röfijének ez volt a bőröndjében

Az otthoni nyomozások lenyomatát láthatjuk a műsor Facebook-oldalán is, ahová számtalan tipp közül lassan kiemelkedett egy név: Oroszlán Szonja. Gyakori, hogy indoklásként a bőröndöt hozzák fel a nézők, amelyben egy esernyő látható, ezt pedig egyértelműen Mary Poppins karakterével azonosították és a szőke színésznő korábban sikerrel alakította azt a karaktert. De a Valami Amerika filmre utaló nyom miatt Gáspár Laci és Csobot Adél is a Szonjára tippeltek. Talán túl árulkodó volt a bőrönd? 

Te mit gondolsz?
Szerintem a Röfi tényleg Oroszlán Szonja
Nem tudom ki, de nem Oroszlán Szonja
Ötletem sincs, lehet Oroszlán Szonja is
Van tippem, és nem Oroszlán Szonja

Korábban volt szó arról, hogy a Röfi nagykövet is volt, nem kellett sokat kutatni, hogy előkerüljenek a öt évvel ezelőtti cikkek, amelyek beszámoltak róla: Oroszlán Szonját választotta az egyik természetes szépségápolási és kozmetikumokat gyártó cég a nagykövetének. 

Ám, ami ennél is fontosabb,

felismered Oroszlán Szonját az Álarcos énekes Röfijének előadásában? 

Néhány Álarcos énekes-versenyző, aki már leleplezte magát:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top