nlc.hu
Sztárok

Egy barátja szerint ez történt Curtissel

Megszólalt egy barát: ez történt Curtissel a hétvégén

A Sztárban Sztárból hiányzó Curtis már csütörtökön elkezdett lecsúszni a lejtőn, majd halottak napján padlóra került, állítja a rapper egyik barátja.
Curtis

Curtis vasárnap nem jelent meg a Sztárban Sztár című műsorban, a műsor készítői sem tudták elérni, ezért automatikusan kizárták a versenyből.

Sokáig semmit sem lehetett tudni arról, miért tűnt el az újpesti rapper, aztán a Tényeknek beszélt arról, mi történt.

„Nekem ezek a hétvégék nagyon nehezen telnek, amióta nincsen édesapám, ráadásul ugye most még pluszban a családom sincs velem. Nem tudtam volna most szórakoztatni a népet, úgy éreztem, hogy jobb lesz, hogyha távol maradok. Nyilvánvalóan szólhattam volna egy-két embernek, de sajnos én ilyen vagyok évek óta, inkább magamban lejátszom ezeket a harcokat” – mondta Curtis.

A Ripost úgy tudja, esély sem volt arra, hogy Curtis aznap este színpadra álljon, mert a pletykák szerint már csütörtökön este elindult lefelé a lejtőn, majd halottak napján végleg a padlóra került.

Egy közeli barátja a lapnak azt mondta, Curtis nincs jól, lelkileg teljesen összeomlott, amit élvezetekkel próbált enyhíteni az elmúlt napokban, ezért nem csodálkozik, hogy Attila nem tudott bemenni a tévébe.

A barát szerint Curtis már csütörtökön elkezdett inni, majd Horváth Charlie 73. születésnapján sem fogta vissza magát. Pénteken és szombaton is folytatta a bulizást egy lány társaságában, és az sem tett jót neki, hogy halottak napján édesapja miatt előtörtek belül az érzések.

Még több cikk Curtis eltűnéséről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top