nlc.hu
Sztárok

Curtis magyarázatot ad az eltűnésre

Curtis magyarázata az eltűnésre: „Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni”

Curtis életjelet adott magáról, nem tudja feldolgozni a gyászt.

Curtis nem jelent meg a tegnap esti Sztárban Sztár élő show-ban, egy posztban magyarázta meg, miért maradt távol. Till Attila a műsor kezdetekor közölte, hogy a rapper sem a próbákon, sem a közös produkció felvételén nem jelent meg, majd az egyéni produkcióra sem futott be, így kizárták a versenyből. Miután ez megtörtént, még egy versenyző már nem esett ki, így végül Tóth Andi, Vastag Csaba és Szabó Ádám kerültek be a TOP3-ba. 

Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult... Vasárnap volt!Mindenszentek...édesapám hiánya feldolgozhatatlan mèg ennyi...

Közzétette: Curtis – 2020. november 2., hétfő

„Sziasztok. Sajnos a tegnapi nap így alakult… Vasárnap volt! Mindenszentek… Édesapám hiánya feldolgozhatatlan még ennyi év távlatából is. Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni… Tudom, egy előadónak »szuperhősnek« kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!!!” – írta a bejegyzésében a rapper, akit rajongók ezrei kerestek tegnap, sokan aggódtak érte, még Majka posztjánál is többen érdeklődtek. 

Curtis egyébként nem először tűnt el, annak idején a Csak show és más semmi című műsorban is előfordult, hogy nem ért oda a próbára, és a show-ra is épp hogy beesett. 

Curtis

Curtis nem jelent meg a Sztárban Sztár élő show-jában (Fotó: TV2)

A Sztárban Sztár emlékezetes pillanatai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top