nlc.hu
Sztárok

Emiliótól zengett a szálloda a családi vakáción

Emiliótól zengett a szálloda a családi vakáción

Ha valaki nem tudta volna az érkezésekor, hogy Emilio a szállodában van, annak egy idő után már nem lehetett kétsége.

Kisebb családi vita előzte meg a napi program megtervezését az Emilio famíliánál, végül mégis egy Balaton-parti szállodában tudták kipihenni az elmúlt hónapok felhajtását.

Emiliótól zengett a szálloda

Emiliótól zengett a szálloda

Míg Tina egy mozgalmasabb esti programot tervezett, már amennyire a bowlingozás annak számít, a férjének viszont ez is túl aktív volt. Emilio úgy érezte, nem zárhatja masszázs nélkül a napot.

„Emilio előadta magát, hogy micsoda bombanő fogja masszírozni, de tudom, hogy csak féltékennyé akar tenni. Gyenge próbálkozás, tudom, hogy bárki kezei között is kötne ki, két perc után visszaküldené nekem. Én aztán tudom őt kezelni” – mondta nevetve Tina, akinek férje lelkesen adta át magát a masszőrnek. 

Emilio szenvedett, miközben masszírozták

Emilio szenvedett, miközben masszírozták

„A masszőr alaposan kezelésbe vett. Egyszerre volt fájdalmas és mégis remek ez a kezelés. Minden második mozdulat fájt, jajongtam, alig bírtam egy helyben maradni, a fájdalom sokszor a fejtetőmig hatolt” – mondta Emilio, aki korábban már bebizonyította, milyen rosszul tűri a fájdalmat és akit most komoly megrovásban részesített a masszőr.

„Nem tudtam leplezni, hogy nem vagyok a nyújtás a bajnoka. Bár a táncpartnerem, Orsika mindig mondta, hogy nyújtsak, nem fogadtam meg a tanácsát. Sokszor elhanyagoltam a nyújtást, aminek meg is lett az eredménye. Oda kell figyelnem erre is, különben az lesz a vége, hogy mindenem fájni fog, hiába sportolok. A masszőr nemcsak ezt, hanem az esténkénti talpmasszázst is »előírta«, úgyhogy Tinának mostantól új feladata is lesz” – tette hozzá nevetve Emilio a Sláger TV-n látható Drága családomban. 

Emilio felesége is eltanulhatja a lábmasszázst

Emilio felesége is eltanulhatja a lábmasszázst

Minden Dancing with the Stars-versenyzőnek mást adott a műsor: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top