nlc.hu
Sztárok

Marsi Anikó és Palik László nyilvános csókja akkor és most

15 éve nem láttunk ilyet: Marsi Anikó és Palik László összebújtak a kamerák előtt

Marsi Anikó és a férje nem azok, akik szívesen mutatják ki nyilvánosan az érzéseiket. Olyan, ami a hétvégén történt, utoljára talán az esküvőjükön volt, vagyis a héten éppen 15 éve.

A hétvégi Dancing with the Stars Marsi Anikónak igazi érzelmi hullámvasút volt. Már a kisfilmjében úgy tűnt, hogy végre tényleg magára találta a táncparketten, a zsűri azonban nem értékelte a lelkesedését, és alaposan lepontozta az előadását, pedig látványos volt a különbség az első adáshoz képest. 

Marsi Anikó és Szabó Gábor a Dancing with the Stars második adásában
Megnézem
Összes kép (3)

Anikó mosolygott és úgy tűnt, sokkal lazábban áll a versenyhez is, sőt, még arra is hajlandó volt, hogy férjét bevonja az előadásba. Palik László az első adást is végigizgulta a stúdióban, most pedig egy apró szerep is jutott neki: Anikó a tánc végén az ölébe huppant és akkor jött ez, amihez hasonlót csak az esküvőjükön láttunk. Ki is kerestünk néhány képet a nagy napról. 

Marsi Anikó Palik László ölébe perdült
Megnézem
Összes kép (4)

Marsi Anikó és Palik László 2005. október 22-én tartották az esküvőjüket, ami egy gálával is felért. Nemcsak a mesés helyszín miatt, hanem azért is, mert rengeteg sztár vett részt a eseményen. 

Íme néhány kép Marsi Anikó és Palik László 15 évvel ezelőtti esküvőjéről: 

Marsi Anikó és Palik László csókja az esküvőn
Megnézem
Összes kép (3)

A pár azóta is kitart egymás mellett jóban-rosszban, és Paliknak így nem is kérdés, hogy minden DWTS-adáson élőben szurkol a feleségének. 

Marsi Anikó Dancing with Stars

Marsi Anikó – Dancing with the Stars

Ha olvasnál még a Dancing with the Stars sztárjairól: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top