nlc.hu
Sztárok

A Házasodna a gazda tényleg szerelmet hozott?

Úgy tűnik, a Házasodna a gazda tényleg szerelmet hozott – te mit gondolsz?

A kezdetektől úgy tűnt, hogy Roland gazda nagyon szeretné kihasználni a Házasodna a gazda adta lehetőségeket. Te hogy látod?

Ismét négy gazda és egy gazdasszony keresett párt magának a Házasodna a gazda idei évadában, ami a korábbiaktól eltérően napi műsor az RTL Klubon. Talán ennek köszönhető, hogy sokkal jobban bele tudtak folyni a nézők a párkeresés folyamatába, és közben több fordulat is volt. 

házasodna a gazda

A Házasodna a gazda szereplői (Fotó: RTL Klub)

Már az elején kiderült például, hogy Szabolcs gazda nem az a megjátszós fajta, a neki küldött levelekből alig tudott három jelöltet választani és a személyes találkozás után szívbaj nélkül küldött haza egyet és a végén sem gondolkozott sokan azon, hogy  aki választott Edinának búcsút intsen-e. István gazda ennél is tovább ment: ő az első találkozás után felfüggesztette a társkeresést, nem is volt hajlandó ismerkedni a lányokkal. Peti, Betti és Roland viszont tényleg kihasználták a lehetőségeket. Betti döntése ma kerül adásba, Peti és Roland választottját már tudjuk, sőt az is kiderült, hogy Roland és Niki randevúja remekül alakult. 

„Mindent szeretek az életben megtervezni és végigvinni” – mondta még a bemutatkozó kisfilmjében a 36 éves Roland, aki azt állította, hogy komoly kapcsolatot remél a Házasodna a gazdától. Most úgy tűnik, Niki sem csak szerepelni akart. 

Szerinted idén sikerült, és tényleg szerelmet hozott a műsor a jelentkezőknek? 

Mit gondolsz?
Roland és Niki tényleg komolyan veszik, a többiek nem
Rolandnak és Petinek tényleg sikerült, Bettinek nem
Roland, Peti és Betti is megtalálta a párját a műsorban
Egyik sem igazi, a műsornak szól az egész
Nem tudom, de érdekelne, hol tartanak néhány hónap múlva
Created with Survey Maker

Itt megnézheted Roland gazda és Niki első csókját a portugáliai kiruccanáson:

Ha még párkereső műsorokról olvasnál:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top