Mint arról beszámoltunk, november 9-én indul A Konyhafőnök VIP új évada, amelyben Erdei Zsolt is beáll a konyhapultba.
“Kicsit izgulok, mert nem vagyok egy nagy szakács odahaza. A gyerekeknek szoktam főzni, de azért nem gourmet ételeket. Bízom abban, hogy a műsorban megtanulok főzni” – vallotta be a háromgyermekes, profi világbajnok ökölvívó.
Elmondása szerint gyerekkorában mindig az édesanyja mellett sertepertélt, amikor ő a konyhában tett-vett. “Egy kicsit a keze alá dolgoztam. Azt nem mondanám, hogy kitűnő szakács lett belőle, de azért az egyszerű ételeket meg tudom csinálni” – mesélte Erdei Zsolt, akinek a házasságát a karantén mentette meg.
A Magyar Ökölvívó Szövetség korábbi elnöke szinte mindent megeszik, de amitől tartózkodik, az elsősorban a kelkáposzta főzelék. “Gyerekkoromban a menzán állandóan ezt tömték belém. (…) Ráadásul az én időmben szemes köménymagot tettek bele, és valamiért a hidegrázás kerülhet, ha egy köménymagra ráharapok” – árulta el.