nlc.hu
Sztárok

Johnny Deppel szerződést bontottak

A Warner Bros. döntött: Johnny Depp nem szerepelhet többé a Legendás állatok és megfigyelésük-filmekben

Drámai a Warner Bros. döntése, de a Johnny Depp ellen hozott ítélet alapján abszolút érthető.

Johnny Depp és Amber Heard még a Rumnapló című film 2009-es forgatásán ismerkedtek meg, három évvel azután, hogy a Karib-tenger kalózai sztárja szakított gyerekei anyjával, a francia énekesnővel, Vanessa Paradisszal. 2015-ben házasodtak össze, egy évvel később azonban Heard beadta a válópert és családon belüli erőszakkal vádolta meg a színészt.

Az 57 éves Johnny Depp beperelte a Sunt, mert a lap – a folyamatban lévő válási eljárásának tárgyalásán az exfelesége által mondottak alapján – „feleségverőnek” nevezte. Az ügyben döntő bíró, Justice Nicol ítélete szerint a Sun az eljárás során bizonyította, hogy cikke „alapjában véve igaz volt”, majd a lap főszerkesztője köszönetet mondott Amber Heardnek, amiért bátran kimondta az igazságot. 

Az elbukott per után pár nappal Johnny Depp egy közleményben jelezte, hogy szerződést bontott vele a Warner Bros., így többé nem szerepel a Legendás állatok és megfigyelésük című franchise-ban.

„Szeretném, ha tudnátok, hogy a Warner Bros. kezdeményezte a szerződésem felbontását a Legendás állatok és megfigyelésük című filmmel kapcsolatban, amit tisztelettel elfogadtam” – írja Johnny Depp a közleményben, majd hozzáteszi, harcolni fog az igazáért, és ha kell, még évekig bíróságra jár. 

Sztárok, akik pert buktak:

johnny depp

Johnny Depp (Fotó: Gettyimages)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top