nlc.hu
Sztárok

Gianninak sok erőt ad most a kisfia

Gianni kikotyogott egy-két dolgot a fiáról, Zita nem örült

Elképesztő energiával töltötte fel Gianni Annonit, hogy apa lett. Most erről is mesélt, a felesége szerint túl lelkesen.

„2020.08.28.án megérkezett hozzánk a kisfiunk, Gianfranco Máté! Ahogy a neve is jelenti, Ő valóban Isten ajándéka nekünk…” – büszkélkedett a közösségi oldalán Gianni a fia születése után, és ez a büszkeség azóta csak fokozódott. Ez derült ki a Reggeli adásából is, ahol a járványhelyzet kapcsán mesélt az éttermekről és a sok nyomasztó hír mellett meg kellett említenie, hogy ő most a helyzet ellenére is nagyon boldog. 

„Pozitívan kell nézni a jövőt, mindenképpen és nekem a család egy nagy erő” – mondta mosolyogva Gianni, aki elárulta, hogy a fia nagyon jól alszik, úgy veszik észre, a kicsi tudja már, mikor van éjszaka, és fél hét körül ébreszti őket.

Gianni Annoni a fiával sétál

Gianni Annoni a fiával sétál (Fotó: Instagram/Gianni Annoni)

„Egy dolog nagyon klassz. Nekem nincsen Michelin-csillagos éttermem, de nekem most egy Michelin-babám van. Ez nekem olyan energia és olyan fajta erőt tud adni a jövőképre is, hogy hihetetlen.”

Gianni szokott olaszul beszélni a gyerekéhez, mert ezt fontosnak tartja, ahogy már korábban is mondta, és most kiderült, hogyan kezdte el a nyelvtanítást. 

„Mondom neki olaszul az orrát, a szemét, amikor vele vagyok és éppen fürdetem, akkor beszélek neki olaszul, énekelek neki olaszul, ilyenkor kezd el sírni, hogy kéri az anyját…(…) Most olyan 7,4 kiló, körülbelül és most kilenc hetes…” – mesélt lelkesen Gianni, amikor látszott, hogy Zita csendre inti. Nézd meg, milyen aranyos jelenet!

Nem csak Gianni és Debreczeni Zita adott különleges nevet a gyerekének: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top