nlc.hu
Sztárok

Titkos sztárterhességek

10 sztár, aki titokban tartotta a terhességét és a szülést

Vannak, akik a magazinok címlapján jelentik be, hogy várandósok, vagy mutatják meg az első fotót a gyermekükről. Más hírességek a közösségi oldalaikon számolnak be az örömhírről, ám ritkán, de akadnak olyan sztárok is, akik egyikből sem kérnek, és hosszú ideig titokban tartják a várandóságukat, sőt, a szülést is!

Egy terhességet titokban tartani egyértelmű okoknál fogva a legkevésbé sem egyszerű dolog. Különösképp akkor nem, ha történetesen világsztár vagy. Nekik mégis sikerült.

Jessica Biel és Justin Timberlake

Jessica Biel és Justin Timberlake második gyermeke idén júliusban született meg. A sztárpár akkor már hónapok óta nem jelent meg nyilvánosan – ami a karantén miatt nem is volt különösebben furcsa –,  és az Instagramra is utoljára márciusban posztoltak olyan fotót, melyen a színésznő nyaktól lefelé is látható volt, így el tudták titkolni a várandósságot. A sajtóhírek szerint a baba kisfiú lett, azonban a nevét azóta sem osztották meg a világgal.

Justin Timberlake és Jessica Biel

Justin Timberlake és Jessica Biel (Fotó: Rodin Eckenroth/Getty Images)

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

Rooney Mara és Joaquin Phoenix 2013-ban, a Her című film forgatásán ismerkedtek meg és tavaly jegyezték el egymást. Váratlan volt azonban, amikor idén szeptemberben kiderült, hogy a színésznő életet adott első közös gyermeküknek. Mindezt nem is ők maguk hozták nyilvánosságra, hanem Victor Kossakovsky rendező kotyogta el az újságíróknak a Zürichi Filmfesztiválon. Elárulta továbbá azt is, hogy a kisfiút Joaquin bátyjáról, a fiatalon elhunyt River Phoenixről nevezték el.

Rooney Mara és Joaquin Phoenix

Rooney Mara és Joaquin Phoenix (Fotó: Randy Shropshire-Getty Images for The Art of Elysium)

Sophie Turner és Joe Jonas

Sophie Turner és Joe Jonas tavaly júniusban kötöttek házasságot, első gyermekük pedig a legnagyobb titokban idén július 22-én született meg. Az örömhírt néhány nappal később hivatalos közleményben jelentették be, melyből kiderült az is, hogy a a csöppség kislány lett és a Willa nevet kapta. A színésznő utólag az Instagram-oldalán tett közzé néhány terhesfotót.

Sophie Turner és Joe Jonas

Sophie Turner és Joe Jonas (Fotó: Matt Winkelmeyer/Getty Images)

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

Amanda Seyfried 2017-ben a várandóssága kilencedik hónapjában járt, amikor házasságot kötött Thomas Sadoskival. Családjuk idén ősszel egy második gyermekkel is bővült, ezúttal azonban a színésznő teljesen titokban tartotta, hogy babát vár. A kisfiú születéséről csak szeptember végén számolt be az Instagramon, a csöppség nevét azonban nem árulta el. A posztban ugyanakkor a War Child és az INARA civil szervezetek elnökségi tagjaként arra kérte követőit, hogy adakozzanak a háborús zónákban élő gyerekek javára.

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski

Amanda Seyfried és Thomas Sadoski (Fotó: Taylor Hill/FilmMagic)

Cameron Diaz és Benji Madden

Cameron Diaz és Benji Madden január 3-án hozták nyilvánosságra, hogy 4 nappal korábban világra jött kislányuk, Raddix Chloe Wildflower Madden. Bár hivatalosan ezzel kapcsolatban semmilyen információt nem közöltek, ám valószínűnek látszik, hogy a 47 éves színésznő nem maga hordta ki a gyermeket, hanem béranya segítségét vették igénybe. Erre utal az is, hogy a kislány anyakönyvi kivonatán, melyet egy amerikai lap szerzett meg, egy meg nem nevezett személy, akit a gyermekhez kapcsolat fűz, meghatalmazottként szerepel, vélhetőleg ő lehet a béranya.

Benji Madden és Cameron Diaz

Benji Madden és Cameron Diaz (Fotó: Donato Sardella/Getty Images for REVOLVE)

Iggy Azalea

Iggy Azalea, akiről előzőleg még csak nem is pletykálták, hogy terhes lenne, idén június 10-én egy Instagram-sztoriban jelentette be a hírt, miszerint anya lett, kisfiúnak adott életet. A 30 éves rapper ugyanitt leszögezte: a magánéletét szeretné megtartani magának, ám a gyermeke nem titok. A baba édesapját nem nevezte ugyan meg, azonban több mint valószínű, hogy Playboi Carti az, akivel Azalea 2018 óta alkot egy párt és a hírek szerint tavaly ősszel el is jegyezték egymást.

Iggy Azalea

Iggy Azalea (Fotó: Neil Mockford/GC Images)

Rashida Jones és Ezra Koenig

Rashida Jones  és a Vampire Weekend énekese, Ezra Koenig ugyan soha nem erősítették meg hivatalosan még azt sem, hogy együtt járnak, 2018 szeptemberében azonban a People magazin megtudta, hogy a 42 éves színésznő alig egy hónappal korábban világra hozta első közös gyermeküket. A kisfiúról annyit tudni, hogy az Isaiah nevet kapta, szülei viszont azóta sem mutogatják a nyilvánosság előtt.

Rashida Jones és Ezra Koenig

Rashida Jones és Ezra Koenig (Fotó: Todd Williamson/Getty Images)

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ugyan már a 2000-es évek eleje óta együtt vannak, 2017 decemberében még a rajongókat is igencsak meglepte a hír, hogy megszülettek a pár ikrei, arról ugyanis nem lehetett hallani, hogy a teniszezőnő állapotos lenne. Bár Kurnyikova akkor utólag egy terhesfotót is posztolt az Instán, az a szóbeszéd járta, hogy azon álhasat viselt és valójában béranya hordta ki Lucyt és Nicholast. A sztárpár a második babavárást sem verte nagy dobra: a harmadik gyerek idén februárban érkezett és mindössze két héttel korábban, egy paparazzifotóról derült csak ki a nagyvilág számára, hogy Kurnyikova terhes.

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias

Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias (Fotó: Profimedia)

Alexis Bledel és Vincent Kartheiser 

Alexis Bledel és férje, Vincent Kartheiser eleve nem arról híresek, hogy kiteregetnék a magánéletüket, ám a színésznő terhességét olyan ügyesen sikerült eltitkolniuk, hogy bár a kisfiú már 2015 őszén világra jött, a világ ezt csak mintegy fél évvel később tudta meg. Ekkor sem maga a sztárpár közölte a hírt, hanem egy barátjuk, a Szívek szállodájából is ismert Scott Patterson fecsegte el azt egy magazinnak. Fotókat azóta sem tettek közzé a már 5 éves kisfiúról, ahogy a nevét is titokban tartják. 

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel

Vincent Kartheiser és Alexis Bledel (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Isla Fisher és Sacha Baron Cohen 

Isla Fisher a Burke and Hare című film forgatásán második gyermekét várta férjétől, Sacha Baron Cohentől, azonban erről még a közvetlen kollégái sem tudtak, nemhogy a közönség. A színésznő a filmben szoros fűzőt viselt, így senkinek sem tűnt fel, hogy gömbölyödőben van a pocakja. A kis Elula Lottie Miriam Cohen 2010 augusztusában látta meg a napvilágot Los Angelesben.  

Sacha Baron Cohen és Isla Fisher

Sacha Baron Cohen és Isla Fisher (Fotó: Matt Winkelmeyer/BAFTA LA/Getty Images for BAFTA LA)

Még több sztárpár

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top