nlc.hu
Sztárok

Gáspár Laci és a gyerekvallalas

Gáspár Laci és felesége elárulta, bevállalnának-e még egy gyereket

Gáspár Laci és felesége, Niki volt az Életünk története harmadik időutazó párosa. A házaspár őszintén mesélt a jövőbeni tervekről Friderikusz Sándornak.

Könnyek közt ölelte egymást a 25 évvel, majd a 40 évvel öregebb Gáspár Laci és felesége, Niki az Életünk története harmadik adásában. A hat éve házas párost nagyon felkavarta, mikor találkoztak a későbbi énjükkel. Az idő múlása mindkettejüket meglepte, de mint a műsor elején kiderült, Nikit jobban zavarja az öregedés, mint Lacit.

gaspar-laci-es-niki

Gáspár Laci és Niki 40 év múlva (Fotó: RTL Klub)

A házaspár a gyerekvállalásról is vallott Friderikusz Sándornak. Niki elképzelhetőnek tartja, hogy 25 év múlva már lesz unokájuk, de addig még az újabb gyerekvállalás sincs kizárva. 

„Lehet, hogy már lesz unokánk. Sőt, lehet, hogy lesz egy kislányunk” – mondta Niki a műsorvezetőnek. Laci sem zárta ki a lehetőségét a második gyereknek. A házaspárnak már van egy közös kisfia, Noel. Az énekes szerint az előző házasságából született két gyereke 25 év múlva már valószínűleg családot alapít, és lesznek unokák is. 

A páros az elmúlásról is beszélt Friderikusznak. Niki attól fél a legjobban, hogy előbb hal meg, mint férje. Laci pedig abban reménykedik, hogy idősen majd együtt mehetnek el, mint a főszereplők a kedvenc filmjében, A szerelmünk lapjaiban.

Olvass még Gáspár Laciról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top