nlc.hu
Sztárok

Pécsi IIdikó állapota

Pécsi IIdikó lelkileg és fizikálisan is padlóra került

Tovább romlott Pécsi Ildikó állapota, már huszonnégy órás felügyeletre szorul.

Pécsi Ildikó továbbra is nehezen viseli férje, Szűcs Lajos elvesztését. Állapota egyre aggasztóbb, mint kiderült, már közel 14 kilót fogyott, lelkileg és fizikailag is belebetegedett a gyászba. Huszonnégy órás felügyeletre szorul.

„Segítője éjjel-nappal mellette van, most nagyon fontos neki a törődés. A hűvös idő miatt egy ideje a temetőbe sem megy ki, de persze tudni akarja, minden rendben van-e Lajos bácsi nyughelyével. Mindig megkér minket, fotózzuk le a sírt, és a képek láttán megnyugszik” – mesélte egy közeli barát a Blikknek

Pécsi Ildikónak hiányzik hároméves kisunokája is, Zsombor, akit most csak telefonon keresztül hallhat és láthat. A színésznő szabadidejében régi fotókat, videófelvételeket nézeget, ilyenkor néha sírva fakad.

pécsi ildikó

Egyre rosszabbul van a színésznő (Fotó: Szabolcs Birton /smagpix)

„Lelkileg még vannak mélypontjai, de szerencsére a fogyás megállt és jobb az étvágya is. A régi szerepeit, dalokat és verseket gyakran előadja nekünk, az emlékeiben talál megnyugvást” – mondta a családi ismerős. 

Olvass még többet Pécsi Ildikóról az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top