nlc.hu
Sztárok

Farkas Alexa vallomása

Farkas Alexa: „Nevelőintézetben voltam, apám mindenért agyonvert”

Farkas Alexa kemény mondatokat fogalmazott meg: egy korszak lezárult az életében.

Múlt héten indult a VIASAT6 Celebcella című műsora, ahol hetente négy sztárt, öt napra konténerekbe zárnak, mindenféle interakció és technika nélkül. Eleinte általában pihenésként fogják fel, egyfajta kiszakadásként a rohanó világból, ám pár nap elteltével a legmélyebb gondolataik előjönnek. Így történt ez Farkas Alexa esetében, aki egy rég eltemetett emléket, a nevelőintézetet hozta fel, majd azt is elárulta, hogy azért került oda, mert az édesapja mindenért megverte. 

„Azt gondolom, hogy a rosszindulatú emberek, és akik téged bántanak, azok soha nem is szerettek. Marha fájó kimondani, de nekem anyukámon kívül sajnos a családban lévő emberek nagy része ilyen… Nagyon rossz kimondani, de életemben először felvállalom. Amikor összejöttem a Balázzsal, a saját nagymamám azt mondta, hogy többet nem akar látni. Amikor a saját apám azt mondja – azok után, hogy nevelőintézetben voltam miatta, mert minden dologért agyonvert –, nem kíváncsi rám azért, mert a Balázshoz mentem hozzá, azzal sajnos nem tudok mit kezdeni. Ha valaki nem látja a másik ember valódi értékeit, akkor neki nincs helye az életedben. Ha a közvetlen környezetedben, a családodban van, akkor is ki kell zárni. És én most ezt két év után meg fogom tenni. Elég volt!” – öntötte ki a szívét a szelfikamerába az egykor még az Éjjel-nappal Budapestben szereplő Alexa.

koholák farkas alexandra

Farkas Alexandra a gyerekkorára emlékezett vissza (Fotó: VIASAT6)

A sztárok féltett titkai:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top