nlc.hu
Sztárok

Fernando Carrillo, a Rosalinda sorozatból 55 éves

Így öregedett meg Fernando Carrillo, a Rosalinda sorozat szívtiprója

Ezerszer beszéltünk már arról, hogy mi történt a Rosalinda sorozat női főszereplőjével, Thalíával. De hogyan élt az elmúlt 21 évben a szerelmes zeneszerzőt Fernando José Altamirano del Castillót alakító színész?

Rosalinda sorozat szereplők

Fernando Carrillo és Thalía a Rosalinda sorozatban

Talán már kevesen emlékeznek, de Fernando Carrillo még Budapesten is járt, amikor nálunk is ment a sorozat, aztán egyre kevesebbet hallottunk róla. 

Fernando Carrillo, és Jakupcsek Gabriella

Fernando Carrillo, és Jakupcsek Gabriella, a színész budapesti látogatása során (Fotó: SMAG/Fábián Olga)

A színész azóta is számos szappanoperában játszotta a hősszerelmest, bár legutóbb 2018-ban forgatott. Az elmúlt két évtizedben alaposan meg is őszült. Carrillo január ünnepli majd az 55. születésnapját. Még 1990-ben vezette oltár elé Catherine Fulop modell-színésznőt, aki magyar származású édesapja kapcsán kötődik hazánkhoz. A házasság azonban nem bizonyult tartósnak, mert négy évvel később már ki is mondták a válást.

Fernando Carrillo akkor és most

Fernando Carrillo is megőszült (Fotó: Instagram/Fernando Carrillo)

2008-ban lett először apuka, akkor született meg első gyermeke, Angel Gabriel. Ám a fiú édesanyjával, aki szintén Venezuelai, de Floridában él, ma már nincsenek együtt. Az Instagram-posztokból arra lehet következtetni, hogy nem túl jó a kapcsolat a gyerek szülei között. Fernando már három éve nem látta a fiát sem karácsonykor, sem a születésnapjain. A kissé nehezen kibogozható, nyilvános üzengetésekben gyerekrablástól, lelki terheken át Isten gondviseléséig mindenről szó esik.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a megőszült híresség mostanában magányos lenne. Mostanában tervezi az esküvőjét harminc évvel fiatalabb kedvesével, aki hamarosan világra hozza közös gyermeküket. 

A Hello magazin argentin kiadása szerint a 24 éves María Gabriela Rodríguez különleges módon megy majd hozzá a színészhez. „María sámán szertartást keretében akarja kimondani nekem az igent, én viszont katolikus szertartást akarok, ezért úgy döntöttünk, hogy az esküvő a kettő egyvelege lesz… Meghitt, családi eseményt tervezünk a tengerparton” – mondta a színész a magazinnak. Bár a ceremóniát január 16-ra tervezték, a koronavírus-járvány miatt későbbre halasztják, hogy minden ismerősük ott legyen. María és Fernando gyermeke február végén, március elején születik majd meg. 

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top