nlc.hu
Sztárok
Csobot Adél ruhái az Álarcos énekesben

Csobot Adél Top 3 szettje az Álarcos énekesben

Csobot Adélnak hol a haja, hol különleges szettje viszi el a showt az Álarcos énekesben. De mik a befutó ruhaköltemények a rajongóknál? Megnéztük!

Az idei Álarcos énekes is bővelkedik fordulatokban, a műsor második évadában Dancsó Péter helyett másik nyomozót igazolt az RTL Klub Hargitai Bea személyében, aminek Csobot Adél különösen örült. 

Az énekesnő és műsorvezető párja, Istenes Bence pedig hétről-hétre csipkedik egymást a műsorban, Bence sokszor nem megy el szó nélkül Adél ruhakölteményei mellett.

„Ezekből a pillanatokból soha nincs köztünk feszültség, megéljük a show pillanatait, és mi is nagyon jól érezzük magunkat, jól szórakozunk. Sem a felvételeken, sem utána, soha nem volt ebből vitánk. Alapvetően a magánéletben is jellemző ránk ez a viselkedés, ugyanúgy működünk például a barátaink előtt. Társaságban is imádunk viccelődni, huncutul kicsit húzni egymást. A kapcsolatunk egyik fő pillére a humor és az irónia” – árulta el korábban a Story magazinnak Csobot Adél.

Amit Bence szóvátesz, azt a rajongók imádják. Megnéztük, melyik az a három szett, ami elnyerte Csobot Adél rajongóinak tetszését.

A harmadik: Adélnak nagyon jól áll a pink, ami adásról-adásra gyakorlatilag állandó szereplőjévé vált ruhaszettjeiben.

Visszafogott eleganciája sokak tetszését elnyerte:

Csobot Adél top szettjei az Álarcos énekesben

Csobot Adél remekül fest ebben a visszafogott szettben (is) (Fotó: RTL Sajtóklub)

A második: a bohémság viszont az énekesnő igazi védjegye. Itt nem is a ruha, mindinkább az óriási, göndör hajzuhatag az, ami vonzza a tekintetet.

Csobot Adél ruhái

Csobot Adél kétgyermekes anyukaként nagyon laza, és jól áll neki (Fotó: RTL Sajtóklub)

Az első: a pink minden esetben jó választás, ebben a rövid sortban pedig igazán szexi, nem csoda, hogy sokak tetszését elnyerte. 

Csobot Adél fantasztikusan néz ki

Istenes Bencével mindig van egy „jó” szavuk egymáshoz, imádnak csipkelődni (Fotó: RTL Sajtóklub)

Olvass még az Álarcos énekesről az nlc-n!

(Nyitókép: RTL Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top