nlc.hu
Sztárok

Farm VIP: Závodi Marci és Jóni Máté távozott

Nagy fordulat a Farm VIP-ben, egyszerre ketten is távoztak a realityből

Nemcsak a párbaj vesztese hagyta el a Farmot, valaki önként is távozott.

A Farm VIP szerdai adásában elérkezett a Farmgyűlés napja, ami olyan fordulatot tartogatott, amire senki sem volt felkészülve: egyszerre ketten is távoztak a műsorból. Az egyik a piros csapat párbajvesztese, Závodi Marci volt, míg a másik a sárga csapat egyik, a versenyt önként feladó játékosa: Jóni Máté.

Závodi Marci

Závodi Marci esett ki a piros csapatból (Fotó: TV2)

A piros csapat Farmgyűlésén Závodi Marci kapta a legtöbb voksot, őt tartották a leggyengébb láncszemnek a társai. A zenei producer a gyerekkori barátját, az Ambrus Attilával többször is összetűző Kerényi Miklós Mátét hívta ki párbaj ellenfelének. Az erőpróba helyett az ügyességi feladatot választották, a feladat patkódobás volt. Függetlenül attól, hogy jó hangulatban telt a párbaj, mindketten küzdöttek, végül Závodi Marci maradt alul, neki kellett búcsúzni a piros csapattól.

„Szerintem minden városi embernek, aki még nem tapasztalt ilyet, érdemes elköltözni a Farmra, mert hazamegyek, és egy sokkal inkább feltöltöttebb személy leszek” – nyilatkozta a zenei producer, hozzátéve: ezután jobban fogja tudni értékelni, amije van.

A piros csapathoz hasonlóan a sárga csapat is megfogyatkozott, pedig nekik nem kellett hazaküldeniük senki. A sárgák egyik versenyzője feladta a Farm VIP játékát: Jóni Máté úgy döntött, hogy kiszáll, ezzel hatalmas megdöbbenést okozott a csapatának. Az Exatlonból megismert sportoló bízik benne, hogy nem fog nagyon hiányozni a csapatának, de muszáj volt a szívére hallgatnia.

Jóni Máté

Jóni Máté feladta a versenyt (Fotó: TV2)

Bevallotta társainak, hogy nem javul a térde, hiába szedi a fájdalomcsillapítókat, ezért inkább kiszáll a játékból. A többieknek nem volt más választása, mint csalódottan, de elfogadni Jóni Máté döntését.

Kiemelt kép: TV2

Olvass még A Farm VIP versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top