nlc.hu
Sztárok

Megműtötték Kabát Pétert

Németországban műtötték meg Kabát Pétert

Kabát Péter az Instagramon jelentkezett be egy német kórteremből.

Kabát Péter már jó ideje szögre akasztotta a stoplist, ám továbbra is a futball világában tevékenykedik. Szeretett klubjánál, az Újpestnél kapott munkát, emellett pedig láthatjuk az RTL Klub különböző műsoraiban – legutóbb a Nyerő Párosban segített be Sebestyén Balázsnak. Az egykori focista most egy német kórteremből jelentkezett be, és elárulta, meg kellett műteni a vállát, már nem halogathatta tovább a beavatkozást.

„Eredetileg nem akartuk elmondani, hogy miért vagyok Münchenben, de úgyis tudtok minden lépésemről, úgyhogy ezt sem akartam eltitkolni! Másfél évig szenvedtem a vállammal, és most jött el az idő, hogy megműttessem. Pár hétig nem fogom tudni használni a jobb karom, de a telefont és a távirányítót bal kézzel is megtanultam nyomkodni, úgyhogy nem pánikolok! Mindent köszönök a Professzornak, aki megígérte, hogy januárban újra élvezhetem az edzéseket!” – írja a közösségi oldalán a nemrég botrányba keveredő Kabát Péter. 

Műtétre szorultak:

kabát péter

Kabát Péter (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top