nlc.hu
Sztárok

Befejeződő műsorok az RTL Klubon

Három műsor is befejeződik az RTL Klubon ezen a héten

Közeleg a karácsony, ezért három RTL Klubon látható műsor is búcsúzik a héten.
RTL Klub logo

Eljött a december, és közeleg a karácsony, ilyenkor pedig kifutnak a kereskedelmi csatornák főműsoridős, saját gyártású műsorai. A folyamat már a héten elkezdődik, három RTL Klubon látható produkció is búcsúzik – írja a SorozatWiki.

December 5-én, szombat este lesz látható az Apatigris évadzáró, 8. epizódja. Bár a széria nem túl sikeres, gyenge-közepes nézettséggel fut, biztosan lesz folytatás, mert az első epizód elképesztő nézettsége után az RTL Magyarország még a nyáron berendelte a második évadot.

December 6-án, vasárnap érkezik az Álarcos énekes 2 fináléja. Az idei ősz legsikeresebb műsora 14 hét után köszön el a nézőktől.

Szintén december 6-án búcsúzik az Életünk története a 6. adásával. Friderikusz Sándor műsora november 1-jén debütált, de minden epizód rosszul teljesített, ez a csatorna őszének legnagyobb kudarca. Mégis elképzelhető, hogy lesz belőle folytatás.

Kritikáink a műsorokról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top