nlc.hu
TV-sztárok

Kiderült ki volt a Baba

Álarcos énekes: Manuel volt a Baba

Kiderült, kik jutottak be az Álarcos énekes döntőjébe és az is, kit rejtett a Baba maszkja!
álarcos énekes logó

Az Álarcos énekes 13. adásának két párbaján a Röfi Zebrával, a Baba pedig – csakúgy mint az előző adásban – ismét a Banánnal csapott össze a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók kegyeiért. Az első párbajt az Istenes Bencével is flörtölő Zebra nyerte, akiről az előző adásban lelepleződött Egér, vagyis Feke Pál azt gondolta, hogy Rippel Feri lehet az. 

A második párbajt, amit a Baba és a Banán vívott egymás ellen, a Banán nyerte, akinek jelmeze alatt a Nyomozók szerint Miller Dávid, vagy Szabó Kimmel Tamás, esetleg Peter Sramek rejtőzik. A fináléba a Nyomozók és a stúdióban ülő nézők szavazatai alapján a Zebra és a Banán jutott be egyenes ágon. A Nyomozók a Baba és a Röfi közül az utóbbinak szavaztak bizalmat és adtak esélyt arra, hogy megnyerje az Álarcos énekes 2. évadának döntőjét. 

A Nyomozók egyetértettek abban, hogy a Baba álarca egy fiatal előadót kell, hogy rejtsen: érkezett szavazat Manuelre és Pető Brúnóra is. Egyedül Feke Pál tartott ki amellett, hogy a Baba egy idősebb karaktert, méghozzá Rácz Jenőt rejti. Ahogy a végén kiderült, Gáspár Lacinak és Csobot Adélnak volt igaza a Nyomozók közül: ők mondták az X-faktor felfedezettjének, Manuelnek a nevét

Olvass még többet az Álarcos énekesről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top