nlc.hu
Sztárok

Álarcos énekes: Feke Pál az Egér

Álarcos énekes: Feke Pál volt az Egér – a színész ugyan kiesett, de vendégnyomozóként visszatér

Összeállt az Álarcos énekes TOP4-es mezőnye, az Egér azonban nem került be.

Az Álarcos énekes 12. adásában a Baba a Banánnal, egy hármaspárbajon pedig a Röfi az Egérrel és a Zebrával csapott össze a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók kegyeiért.

Feke Pál

Feke Pál volt az Egér maszk alatt – Fotó: RTL Klub

Az Álarcos énekes 2. évadában, az elődöntő előtt lelepleződött az Egér, aki már a múlt heti adásban lebuktatta magát az utolsó dallal. Az álarc pedig a népszerű színészt, a Konyhafőnök VIP-ben is versenyző, Junior Príma és Artisjus díjas Feke Pált rejtette. Az Egér ezzel versenyzőként nem tudott bekerülni az elődöntőbe, ahol a TOP4 álarc méretteti meg magát.

Leleplezve! Ő volt az Egér álarc alatt:

A Nyomozók hétről hétre egyre eredményesebbek. A vendégnyomozót is sikerült meggyőznie az alapgárdának, így ismét összhangban, egy közös, végső tippként mindenki Feke Pálra voksolt. Ezzel pedig újabb sikeres gyanúsítást könyvelhettek el az Álarcos énekes Nyomozói.

Feke Pál

Feke Pál vendégnyomozóként tér vissza – Fotó: RTL Klub

A következő héten, az Álarcos énekes elődöntőjében azonban mégiscsak viszontláthatjuk az Egeret. Feke Pál ugyanis vendégnyomozóként csatlakozik Csobot Adélhoz, Hargitai Beához, Gáspár Lacihoz és Sebestyén Balázshoz.

Eddig ők lepleződtek le az Álarcos énekes-ben:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top