nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina kisfiát félrekezelték

Kulcsár Edina kisfiát félrekezelték, most a követőitől kér segítséget

A kisfiú jó ideje bőrproblémával küzd és eddig semmilyen kezelés nem segített rajta.
kulcsár edina és csuti

„Medikével küzdünk egy ideje”kezdte Instagram-sztorijában Kulcsár Edina, aki azután, hogy gyermekét félrekezelték, most a követőitől remél segítséget. Mint a posztból kiderült, Meddoxnak gyerekkori ekcémája van, ám a betegségre kapott kezelések eddig nem csillapították a tüneteket.

„Főleg úgy nem, hogy az elején erőteljesen félrekezelték, mert azt mondták, hogy ez egy fertőzés” – panaszolja Edina. Az immár kétgyerekes anyuka, aki áprilisban hozta világra kislányát, az orvosi utasítás értelmében másfél hónapig nem vitte közösségbe kisfiát, ám mikor nem enyhültek a tünetek, úgy döntött, elviszi őt egy ismerőséhez.

„Szeretném minél hamarabb elvinni egy jó szakemberhez” – írta Kulcsár Edina, aki a poszthoz egy képet is feltöltött a kicsiről, amin jól látszanak a kiütések. Az aggódó anyuka arra kéri követőit, hogy aki jó szakembert tud, ossza meg vele az információt.

Olvass még többet Kulcsár Edináról az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top