nlc.hu
Sztárok

Az Álarcos énekes Zebra maszkját ő viselte

Végre kiderült, kit rejt a Zebra maszk az Álarcos énekesben

Nagyon ráérzett az Álarcos énekesben rejlő lehetőségekre a Zebra, aki sokak kedvenceként menetelt a döntőig. Most levette a maszkját.

A Zebra parádés show-t csinált az elmúlt tizennégy hétben, olyannyira hogy a saját Álarcos énekes szavazásunkon ő került ki győztesen. A kiléte azonban elég nagy rejtély volt, a Nyomozók gyakorlatilag vakon voltak az első két hónapban, aztán néhány tippet összehoztak.

Az Álarcos énekes Zebrája nagy kedvenc az elejétől

Az Álarcos énekes Zebrája nagy kedvenc volt a műsor elejétől (Fotó: Facebook/Álarcos énekes)

A jellegzetes bevonulását hiába próbálta meg bárki is utánozni, a produkciókkal lenyűgözte a Nyomozókat és a nézőket is, különösen, hogy milyen összetett akrobatikus mutatványokat tudott előadni a nehéz maszkban. 

“Idáig elvágtattam, de a fináléban már szárnyalni szeretnék, mint egy csíkos unikornis. Csodás érzés lesz, remélem, nektek is tetszeni fog” – mondta a finálé előtt. Bár nagyon szoros volt a verseny, a nézők is megoszlottak: sokan azt remélték, a Zebra győz, mert olyan profin és magas színvonalon szórakoztatott, míg mások inkább a Banánt tartották jobb hangúnak, és ezért akarták győztesnek látni, bár ilyenkor a Zebra rajongók mindig megjegyezték: ez nem egy énekverseny, itt a szórakoztatást és a rejtőzködést kell díjazni, abban a Zebra az ász! Most már azt is tudjuk, ki ő. 

Íme, Molnár Áron viselte az Álarcos énekes Zebra maszkját:

Molnár Áron viselte a Zebra maszkját

Molnár Áron viselte a Zebra maszkját

Az Álarcos énekesben voltak nagy meglepetések: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top