nlc.hu
Sztárok

Az Álarcos énekes döntősei

Nálunk eldől, ki az Álarcos énekes nyertese a nézők szerint – te kit látnál szívesen?

Minden álarcos szerzett magának rajongókat, a döntőben pedig kiderül, kik rejtőztek a legjobban. Kinek adnád a győzelmet?

Tizennégy hét után véget ér vasárnap az Álarcos énekes második évada, ami ezúttal is óriási siker volt. A fináléba a Baba lelepleződése után hárman maradtak: a Röfi, a Banán és a Zebra.

Az Álarcos énekes döntősei: a Zebra, a Röfi és a Banán

Az Álarcos énekes döntősei: a Zebra, a Röfi és a Banán (Fotó: Facebook/Álarcos énekes)

Minden álarcosnak vannak rajongói, a különböző közösségi oldalakat böngészve kirajzolódik, mit várnak a nézők. Legtöbben a Röfit teszik harmadik helyre, a Zebra és a Banán között sokkal nagyobb harc megy. Az előbbit tartják a legjobban rejtőzködő, legjátékosabb és legkiegyensúlyozottabb teljesítményt mutató karakternek, míg a Banánt a legjobban éneklő álarcosnak gondolják, aki ezért mindenképpen külön jutalmat is érdemelne. 

Nem reprezentatív felmérésünkön eddig a Zebra vezetett, most a szavazásunkon az előző évadhoz hasonlóan, arra vagyunk kíváncsiak, hogy az Álarcos énekes rajongói kire voksolnának, és ezzel eldőlne, a nézők kit látnának szívesen az első helyen. 

Te kit szavaznál meg győztesnek?
Én a Röfinek örülnék leginkább
Természetesen a Zebrát
A Banán érdemli meg a győzelmet
Bármelyik megérdemelné, nem tudok dönteni
A kedvencem már kiesett, így mindegy, ki nyer

Sztárok, akiket már nem rejt az álarc: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top