nlc.hu
Sztárok

Dobó Kata családja

Dobó Kata: „Szerencsére jó a kapcsolatom a lányom apukájával”

Dobó Kata a lányáról, volt férjéről, és a munkájáról is beszélt a Story magazin téli különszámában.

Mozgalmas időszakot tudhat maga mögött Dobó Kata, hiszen leforgatta a második filmjét rendezőként. Az El a kezekkel a papámtól! főszereplője Csobot Adél, de olyan nagyszerű művészek is játszanak benne, mint Járai Máté, Pálmai Anna, vagy Pindroch Csaba. A színésznő elmondása szerint sok olyan nap volt, amikor reggeltől éjszakába nyúlóan dolgozott, így elég kevés időt tölthetett a lányával, a forgatás óta viszont helyreállt a rend. Azt is elárulta, hogy nagyon jó kapcsolatot ápol a volt férjével, egyetértésben nevelik Szofit. 

„Szerencsére jó a kapcsolatom az apukájával, Szofi nevelésében pedig tökéletesen egyetértünk. Próbálunk következetesek lenni. Nagy szerencsénk van vele, egy igazi tündérlány. Sokan mondják, hogy nemcsak külsőleg, de belsőleg is hasonlít rám. Nagyon muzikális, zongorázik és furulyázik, de szívesen jár szavalóversenyekre is. Kíváncsian várom, milyen irányba viszi őt majd az élet. Amennyire tudjuk, óvjuk őt a nyilvánosságtól és az internet világától” – mesélte a Story magazin téli különszámában Dobó Kata, aki azt is elárulta, hogy sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, mióta édesanyává vált.

A teljes interjú a téli különszámban olvasható:

story magazin különszám címlap

A Story téli különszáma

Olvass még az El a kezekkel a papámtól! című filmről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top