nlc.hu
Sztárok

Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula: „Ez egy olyan pár hónap, ami felejtésre érdemes”

Bodrogi Gyula már nagyon szeretne újra színpadon lenni, de most fő az óvatosság.

A 86 éves Bodrogi Gyula fáradhatatlan: a színpad a lételeme, minden bizonnyal élete végéig játszani fog. A színész nagyon nehezen éli meg, hogy a koronavírus-járvány miatt az elmúlt hónapokban nem mehetett a teátrum közelébe, ám tudja, hogy elővigyázatosnak kell lennie, és csendben átvészelni ezt az időszakot. 

„A színházak zárva, sok ember közé menni tilos és nem is ajánlatos. Ez egy olyan pár hónap, ami felejtésre érdemes. Ha vége lesz, ezt gyorsan el kell felejteni, mert nem a mi vérmérsékletünkre van szabva, mert mi játszani, dolgozni szeretünk. Ez sok esetben és helyzetben megakadályozza ezt. Ezt sem gondoltam volna, hogy egyszer az lesz a rossz, ha valaki pozitív. Átmentünk kórházi állapotba, ezért a negatív a jó és a pozitív a negatív. Ha majd elfelejtettük ezt az egészet, akkor rájövünk, hogy milyen szép is az élet” – árulta el vates.hu-nak a márka Dr. Bubós kollekciója kapcsán Bodrogi Gyula, aki hamarosan a TV2 új sorozatában, a Doktor Balatonban lesz látható.

bodrogi gyula

Bodrogi Gyula (Fotó: Smagpix)

Koronavírus és a sztárok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top