nlc.hu
Sztárok

Suzyt megedzette az élet

Királyvári Zsuzsanna Suzy: „Kőkeményen megedzett az élet”

Suzy nehéz időszakon van túl, azonban a kislányával töltött idő rengeteg energiát ad neki.

Suzy és Jolly nem csak a magánéletükben, de a színpadon is egy párt alkottak. Tizenhárom év után azonban úgy döntöttek, külön folytatják az élet minden területén. A mulatós zenész hamar szerelmes lett a szakítás után, egy szépségkirálynő rabolta el a szívét. Suzy azonban úgy érezte, ezt az időt a lányára fordítja, a kapcsolatuk pedig erősebb, mint valaha. Azt mondja, sokat tanult a válása óta, és már nem veszik körül olyan emberek, akik nem érdemesek a szeretetére.

„Az elmúlt másfél év tanulópénz volt. Barátokkal kapcsolatban is, és nekem ez az elengedés éve volt. Úgy érzem, akik nem az életembe valók voltak, azok eltűntek az életemből, amit nem bánok, mert sokkal nyugodtabb vagyok” – fejtette ki Királyvári Zsuzsanna, aki nemrég egy barna srácról énekelt, és mint kiderült, az új párja ihlette a dalt

„Van egy illető, aki a padlóról állított fel, és sok mindent köszönhetek neki” – árulta el új párjáról Suzy, akinek a lánya is támogatta, hogy újra ismerkedjen. „Azt mondta, anya, csak olyat válassz, aki nem csap be!”

Újra szerelmesek a válás után:

suzy

Királyvári Zsuzsanna Suzy (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top