nlc.hu
Sztárok
II. Erzsébet királynővel találkozott Kumin Viktória

Kumin Viktória és a férje beszélgettek II. Erzsébettel: „Nagyon váratlan volt”

A brit lapban is megjelent Kumin Viktória beszámolója, amelyben arról mesélt, milyen nagy hatással volt rá II. Erzsébet királynő.

A napokban jelent meg a Telegraph-ban Kumin Viktória beszámolója, aki a brit magyar nagykövet feleségeként arról mesélt, milyen volt beszélgetni az angol királynővel. 

„Karizmatikus volt, még a videón keresztül is” – olvasható a brit napilapban az itthon riporterként is dolgozó Viktória írása. 

Kumin Ferenc és felesége hintóval ment a Buckingham-palotába, a járványhelyzetre tekintettel azonban ezúttal a királynő nem személyesen fogadta őket. II. Erzsébet jelenleg a windsori kastélyban tartózkodik, a videóhívás keretében „vette át” a nagyköveti kinevezéshez szükséges iratokat, és közben beszélgetett is a házaspárral. 

II. Erzsébet királynő és Kumin Viktóriáék beszélgetése felkerült a brit királyi család hivatalos oldalára is (Fotó: Instagram)

II. Erzsébet királynő és Kumin Viktóriáék beszélgetése felkerült a brit királyi család hivatalos oldalára is (Fotó: Instagram)

„Nagyon váratlan volt, mert nem számítottunk arra, hogy idén bekövetkezik az, hogy a férjem – aki Londonban nagykövet –, átadhatja a megbízólevelét. De hirtelen a királynő úgy döntött, ő befejezi azt, hogy a koronavírus alakítja az ő életét, és túljárt a koronavírus eszén és kitalálta, hogy online audienciát tart. Így kerültünk oda” – mesélte még a Reggeliben Viki, aki szerint a kinti lapok egy ideje már arról írnak, milyen nehezen viseli a királynő, hogy a vírus miatt nem dolgozhat, mert alapvetően egy nagyon tevékeny uralkodó.

Mesésen nézett ki Kumin Viktória, amikor a Buckingham-palotában járt: 

Utólag már tudja, hogy a királykék kabát, kalap és fülbevaló jó választás volt, de ahogy a Reggeliben elmondta, nem volt tudatos a választása. 

A virtuális találkozón a magyar nagykövet felelevenítette, hogy a kereken 100 éves a magyar-brit diplomáciai kapcsolatokat egész évben ünnepelni kívánják, valamint szóba került a beszélgetés során II. Erzsébet magyar felmenője, az üknagyanyja is. 

Olvasnál még a királyi családról?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top