nlc.hu
Sztárok

Horváth Tomi volt a Nicsak, ki vagyok? Denevér maszkosa

Először nőnek gondolták, de végül leleplezték a Nyomozók: Horváth Tomi volt a Nicsak, ki vagyok? Denevér jelmezében

Az álarcos Horváth Tomi sokáig megtévesztett mindenkit.

A Nicsak, ki vagyok? 4. adásában a 3. körös produkciók után a sztárcsapatok a Méhecskét juttatták tovább, így a Denevérnek kellett felfednie magát. A jelmezest az első produkciója után egy vagány, bevállalós nőnek gondolták a Nyomozók, ám a további két előadása után már tudták: alaposan megtévesztett mindenkit, s valójában egy férfi. „Egy aranyos szemétláda!”, „Egy huncut szupertehetség” – jellemezték a maszkos énekest.

Horváth Tomi

Horváth Tomi a 3. produkciója után bukott le az énekhangjával (Forrás: TV2 / Nicsak, ki vagyok? – videó)

Az sem adott egyből sok támpontot, hogy a Denevérről kiderült: rajong a divatért és az utazásért, a Távol-Kelet és a fehérneműk szerelmese.

A csapatok szerint a 3. produkciója után azonban eléggé elárulta kilétét énekhangjával a Denevér, így Horváth Tomi neve mindkét Nyomozó-gárda tippjei közé rögtön bekerült:

A Denevér 3. produkciója a Jonas Brothers egyik legnagyobb slágere volt. A Nyomozók szerint itt buktatta le az énekhangja:

Kajdi Csabáék korábban még Heincz Gábor „Bigára” és Náray Tamásra is gondoltak, míg Ábel Anitáék SP-re és Torres Danira.

A Denevér jelmeze alatt valójában a Dancing with the Starsban több héten át táncoló Horváth Tomi rejtőzött, fantasztikus produkcióival pedig teljesen levette a lábáról a Nyomozógárdát. 

Így lepleződött le a Nicsak, ki vagyok? Denevérje, azaz Horváth Tomi:

Eddig ők lepleződtek le a Nicsak, ki vagyok?-ban:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top