nlc.hu
Sztárok

Osváth Zsolt adománygyűjtése

Osváth Zsolt rekordot döntött a Youtube-on, több mint egymillió forintot gyűjtött a rászorulóknak

Osváth Zsolt több mint egymillió forintot gyűjtött kicsivel több, mint másfél óra alatt.

Osváth Zsoltot annak idején a Való Világban ismerhettük meg, mára pedig már nagyon népszerű vlogger lett. A videós interjúkat készít, véleményvideókat tesz közzé, és olyan fontos dolgokról is beszél, amelyek sokakat érintenek. Most egy adománygyűjtésbe kezdett bele, ahol 100 ezer forintot szeretett volna jótékony célra fordítani, de ami ezután történt, az őt is meglepte.

„Idén is azt kértem a követőimtől, hogy ha szülinapomra megajándékoznának, egy csoki árát küldjék el adományként. Most azonban indítottam egy hosszabb LIVE-ot is, hátha alapon. 100.000 forintot szerettem volna gyűjteni, ez volt a cél, de ez 20 perc alatt megvolt. Aztán elszabadult a pokol, és 1 óra 50 perc alatt megvolt az 1 millió, majd 1.1 millióval zártunk. Ebből a pénzből nélkülöző családoknak segítünk, akiknek meg tűzifájuk sincs, hajléktalanokat etetünk meg és visszamegyek a régi gyermekotthonba, ahol én is felnőttem, laptopokat vásárolok, hogy tudjanak online tanulni. A videó alatt még lehet adakozni, de már a megtekintéssel is segíthetnek, a bevétel is jótékony célra megy” – árulta el a drogozásról is őszintén beszélő Osváth Zsolti.

Osváth Zsolt interjúalanyai:

osváth zsolt

Osváth Zsolt (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top