nlc.hu
Sztárok

Nyíltan beszélt biszexualitásáról az X-Faktor volt énekesnője

Egy nővel képzeli el a jövőjét az X-Faktor énekesnője, nyíltan beszélt biszexualitásáról Tamáska Gabi

Tamáska Gabi legújabb videójában mesélte el, hogyan látja magát tíz év múlva.

Rajongói kérdésekre válaszol legfrissebb YouTube-videójában Tamáska Gabi, az X-Faktor 2018-as szériájának versenyzője – írja a Blikk

Az énekesnő több témáról is beszélt, például a karrierjéről, amelyet úgy tud elképzelni a jövőben, hogy egy zenekarral turnézik az országban. Gabi főleg jazzt és hip-hop zenéket hallgat, szívesen ötvözné a két stílust, de nem tudja, ez mennyire tetszene a közönségének, ezért inkább az R’n’B világát hozná el a rajongóinak.

Tamáska Gabi YouTube-on mondta el, hogy egy nővel képzeli el a jövőjét

Tamáska Gabi az X-Faktor 2018-as szériájával vált ismertté (Fotó: SMAG)

Az egyik kérdés arra vonatkozott, hogyan látja a jövőjét, családi szempontból is. 

Tamáska Gabi elárulta, hogy biszexuális, a jövőjét pedig leginkább egy nővel tudná elképzelni. Reméli, hogy tíz év múlva már Magyarországon is legalizálják az egyneműek házasságát és egy ilyen együttélési forma is családnak fog számítani, bár, ahogy elmondta, számára mindenképpen a családot jelentené, ha egy nővel élne együtt. 

Az énekesnő úgy fogalmazott, egy férfival is el tudja magát képzelni a jövőben, de egy nővel jobban. Emellett gyereket is szeretne, lehetőleg egy kisfiút, de persze egy kislánynak is nagyon örülne. 

További híreink a sztárok világából:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top