nlc.hu
Sztárok

Nagyot nőtt Dér Heni terhespocakja

Nagyot nőtt Dér Heni terhespocakja

Az énekesnő egy friss fotón mutatta meg, november vége óta milyen sokat nőtt a pocakja.
dér heni

Alig három hónappal azután, hogy áprilisban egy méhen kívüli terhesség miatt elvesztett egy babát, a 34 éves Dér Heni ismét teherbe esett. Az énekesnő az örömhírről először a Story magazinnak mesélt: interjújából többek között az is kiderült, hogy noha párjával nagyon várták a babát, nem hitték, hogy ilyen hamar összejöhet.

A boldog kismama az Instagram-oldalán azóta időről-időre megosztja a várandósságával kapcsolatos fejleményeket. Legutóbb – egész pontosan november végén – egy fürdőszobai szelfin mutatta meg terhespocakját, még korábban pedig azzal húzta ki a gyufát a követőinél, hogy őszintén elmondta, szerinte azok, akik napestig ülnek a tévé előtt és chipset esznek, maguk is tehetnek a túlsúlyukról.

Az énekesnő az Instagramon ma egy újabb pocakos fotót tett közzé, melyhez kísérőszöveg gyanánt azt írta: „Megmutattam a pocakom. Istenem, micsoda fertő ez a szombat.” Az énekesnő ezen túlmenően pár sorban írt az új daláról is, ami úgy érzi, megosztja a rajongóit. „Gyerekek! Én most is azt mondom, a pocak feletti kütyüre érdemes hallgatni, az mit súg…Az a tuti” – írta.

Olvass még Dér Heniről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top