nlc.hu
TV-sztárok

Dér Heni ismét beszólt

Dér Heni: „Aki a tévé előtt csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt”

Dér Heni most sem fogta vissza magát.

Dér Heni nem lett túl szimpatikus a nézőknek a Nyerő Páros alatt, nagyon sok kritika érte az énekesnőt a stílusáért. Ő a verseny után elmondta, ez csak egy játék volt, ennek megfelelően taktikázott is. Ezzel azonban nem nyugtatta meg a kommentelőket, akik azóta is megtalálják a közösségi oldalán. Ezen mondjuk a Borsnak adott nyilatkozata sem segített, amelyben egy általa megosztott fotóra reagált.

„Nem az számít, hogy hogy nézel ki… Engem olyan emberek, akik a külsővel próbálják megbántani a másikat, hidegen hagynak, mert érzelmileg kevésbé intelligens módját választják a megbántásnak… Mindig azon dolgoztam, hogy a meglévő adottságainkból merítve dolgozzunk magunkon kívül-belül és hozzuk ki a maximumunkat.. Hiába vagy szép, ha magadat nem látod annak és nincs benned önbizalom… Szóval mindenki próbálja elfogadni magát, akkor másokat és a világot is szebbnek fogjuk látni” – írja az Instagram-oldalán Dér Heni, aki sok kritikát kapott azért, hogy annak idején nem ezt mondta, amikor kiállt Schobert Norbi ellen. Emiatt kereste fel a napilap, akiknek ütős választ adott. 

„Én nem a várandósakhoz, vagy az egy napja megszült anyukákhoz szóltam akkor, hanem azokhoz a kövér emberekhez, akik nem tesznek magukért, és ezt tartom is. Aki a tévé előtt ül, és csipszet zabál, az ne siránkozzon, hogy dagadt! Igenis azt gondolom – ahogy ezt most is leírtam a posztomban – hogy a maximumot attól még hozzuk ki magunkból!” – mondta a lapnak az énekesnő.

dér heni

Dér Heni (Fotó: Instagram)

Emlékszel még a Schobert-botrányra?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top