nlc.hu
Sztárok

Görög Zita véleménye a filmiparról

Görög Zita a szórakoztatóiparról: „Már nem szórakoztat, hanem ferdít, manipulál és megaláz”

Görög Zita az utóbbi időben – tudatosan – kevesebbet szerepel. Most ennek az okát is kifejtette.

Görög Zita kiáll a jó ügyek mellett, ám ezt már csak a közösségi oldalán látni. Egy időben sokat szerepelt különböző műsorokban, viszont ezt évek óta kerüli – ugyanúgy, ahogy a magánélete kiteregetését is. A Daigeworld interjújában elmondta, mit gondol a szórakoztatóiparról, és miért nem engedi a lányát, hogy használja a közösségi médiában. Kemény szavak. 

„Szórakoztatóipar. Benne van a nevében. De sokszor már nem szórakoztat, hanem ferdít, manipulál és megaláz. Nem tudom, szólt-e valaha másról a figyelemelterelésen kívül. Nem arról van szó, hogy a családommal nem nézünk jó filmeket vagy TV-műsorokat, de csak ebben élni és ezt fogyasztani nem elég a léleknek. A MeToo mozgalom végre megmutatta a médiaipar árnyoldalát is, de eltörölni nem tudja. Nyilván vannak olyan szerepek, feladatok, amiket érdemes elvállalni és szakemberek, akikkel öröm dolgozni és alkotni, nekem sokszor volt és van is ebben részem, de már nem hozom magam hülye helyzetbe” – árulta el a lapnak Görög Zita, aki a lányáról is mesélt. 

 „Húúúú, a lányomat távol tartom tőle (a közösségi médiától) egy jó darabig, az tuti. Teljesen felesleges a fejlődésben lévő személyiségét leterhelni, elterelni és elültetni benne a tökéletességre való törekvést. Azt szeretném, ha az lenne számára a természetes, ami itthon is. Hogy normális a szülés utáni test és anya smink nélkül. Normális a tojásrántotta reggelire és nem kell magánrepülő egy klassz kiránduláshoz” – mondta a nemrég koronavíruson átesett modell.

görög zita

Görög Zita (Fotó: Instagram)

Nem tartják magukban a véleményüket:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top