nlc.hu
Sztárok

A Keresztanyu sorozatban tér vissza Ullmann Mónika

Ullmann Mónika visszatér a képernyőre, ő hamarosan induló Keresztanyu egyik főszereplője

Hamarosan indul a Keresztanyu, amelynek egyik főszereplője Ullmann Mónika lesz.

Január 3-án indul a Keresztanyu az RTL Klubon, az új magyar sorozat címszerepében Molnár Piroskát láthatjuk, akinek a lányát alakítja Ullmann Mónika. A forgatáson az RTL kérdéseire válaszolt a karakterével kapcsolatban.

“Keresztanyu lányát, Pálinkás Mariannt alakítom. Szép családunk van, van három lányom és egy férjem. Egy rendetlen háziasszony vagyok” – mesélte a színésznő nevetve. Mariann a sorozat kezdetén a három lánya nevelésével van leginkább elfoglalva és nem vesz részt a csempészésekben. Mihályfi Balázs alakítja a sorozatbeli férjét, aki ugyanannyira nagyra tartja Mónikát színésznőként, mint a sorozatbeli lányai. Mónika pedig reméli, hogy tartogat izgalmat számára is a karaktere.

Ullmann Mónika a Keresztanyu egyik főszereplője

Ullmann Mónika a Keresztanyu egyik főszereplője (Fotó: RTL Sajtklub)

 A Drága örökösök hatalmas sikere után Hámori Barbara showrunner új sorozata, a Keresztanyu egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódó magyar filmsorozat. Róza mama, a “Keresztanyu” a csempész maffia vezetője, aki a történet elején, a 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község, vagyis Makkosszállás polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

Keresztanyu szereplői

Keresztanyu szereplői (Fotó: RTL Sajtklub)

Szereplők: Molnár Piroska (Róza Mama), Gálvölgyi János (Rendőrfőnök), Kékesi Gábor (Márk), Dobos Evelin (Petra), Szacsvay László (Szemereki), Lengyel Ferenc (Tivadar), Konfár Erik (Imi), Dóra Béla (Zénó), Ullmann Mónika (Mariann), Mihályfi Balázs (Lajos), Tóth Angelika (Laura), Maizác Fanni (Ildi), Németh Kristóf (Jóska), Balogh Anna (Timike), Gömöri András Máté (Zozó), Dzsupin Ibolya (Sárika), Magyar Attila (Oleg), Sajgál Erika (Kriszta), Józan László (Igor), Hunyadi Máté (Viktor), Nagy Feró (Babos), Ganxsta Zolee (Damil), Farkas Dénes (Bonifác), Koch-Bulla Zelda (Tatjana), Rátonyi Hajni (Elza néni), Fekete Györgyi (Klárika), Noé Viktor (Szkander), Mezei Léda (Gina), Petri Viktor (Karló), Gonda Kata (Viki), Janicsek Péter (Pityke), Szentiványi Zsolt (Zsiga), Kenderes Csaba (Jani)

A Keresztanyu első részéből íme egy kis ízelítő, sorozatot januártól hétköznap esténként láthatod majd az RTL Klubon. 

Olvasnál még Ullmann Mónikáról? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top