nlc.hu
Sztárok
Hilaria Baldwin kirobbanó formában van

Hilaria Baldwin nagyszerűen néz ki három hónappal az ötödik gyereke születése után

Hilaria Baldwin elképesztő formában van, pedig csak három hónap telt el a szülése óta.

Hilaria Baldwin egy évvel ezelőtt elvetélt, ám újra teherbe esett, három hónapja pedig megszületett az ötödik gyereke. Alec Baldwin felesége a várandóssága alatt sem állt le az edzéssel, ez pedig meg is látszik a testén. Mindössze pár hét telt el azóta, hogy ötgyermekes anya lett, mégis úgy néz ki, mint egy Victoria’s Secret modell – erről persze posztolt is.

 

Bár a poszt egy reklámnak indult, ezt gyakorlatilag senki nem vette észre, hiszen Hilaria követői odavannak a színésznő alakjáért. Mint látható, fekete melltartóban és alsóneműben pózol, azonban sokan megkérdezték tőle, hogy vajon ha felszedett volna pár kilót a terhesség alatt, akkor is posztolta volna ezt a képet, vagy csak így meri megmutatni az alakját?

Az biztos, hogy nem minden kismama néz ki így, de ez nem is baj, nem vagyunk egyformák. Hilaria egyébként korábban többször elmondta, hogy szuper a genetikája, és emellett még az étkezésére, valamint a rendszeres testmozgásra is odafigyel.

alec és hilaria baldwin

Alec Baldwin és a felesége, Hilaria (Fotó: Gettyimages)

Ezeknél a sztároknál nemrég bővült a család:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top