nlc.hu
Sztárok

VV Amanda édesanyja a ValóVilág10 Párbajról

VV Amanda édesanyja szerint Robiéknak igaza volt: „Biztos a bezártság is kihozza ezt emberből”

Ma este kiderül, kivel párbajozik szombaton VV Amanda. Édesanyja elmondta nekünk, mire számít.

VV Amanda az elsők között lépte át november 14-én a ValóVilág10 powered by Big Brother Villa küszöbét. Sokáig meghatározó, erős egyéniségnek tűnt, aztán az új beköltözők érkezésével dominanciája meggyengült.

VV Amanda párbaj előtt

VV Amanda párbaj előtt (Fotó: Sajtóklub)

Pedig sok emlékezetes pillanat kapcsolódik hozzá, de villalakó társai mostanra annyira nem szimpatizálnak vele, hogy Amanda lett a jubileumi évad harmadik kiválasztottja. Szerdán pedig az is kiderül, hogy kit hív ki ellenfeléül a szombati Párbajra.

Az nlc.hu megkérdezte Amanda édesanyját, Mariannt, hogy mit gondol lánya zöld kendőjéről:

„Gondoltam, hogy Amanda lesz a kiválasztott. Ez egyrészt anyai megérzés volt, másrészről pedig az Összefoglalókból is le lehetett ezt követni. Amandát nem igazán kedvelik, és alaposan félreismerték. És nemcsak a Villában, hanem a közösségi médiás kommenteket nézve, szerintem a nézők is. Azt mondják róla, hogy kétszínű, mert nem kezd el veszekedni, nem megy neki senkinek. Lehet, hogy az szimpatikusabb lenne a nézőknek, nem tudom, de megmondta, hogy nem fog leállni vitázni senkivel. Nem tör-zúz poharat, ajtót, szekrényt, nem ordít senkivel két centire az arcától, és nem mocskolódik. Bizalmasaival megbeszéli a dolgokat, de nem értem, hogy attól miért lesz valaki kétszínű, ha a bizalmasan elmondott dolgokat Fru, vagy akárki más kiteregeti, mint a kimosott ruhát.”

Mariann szerint a Kihívás tekintetében három név jöhet szóba Amandánál:

„Egyértelmű, hogy Vivit viszi ki magával a Párbajra. Ugyanis Vivi a hazudós és a kétszínű, nem Amanda. A második tippem Merci, mert őt sem tartom egyenes kislánynak, a harmadik pedig Moh, mert egyszer ide csapódik, aztán oda. Amíg bent volt Digo, így barátság, úgy barátság, aztán ahogy a győztes Párbajról visszatérve belépett Bálint a villaajtón, már ment is a másik csapatba. Szóval ő sem egy egyenes ember. Biztosan elfogult vagyok, de nem értem, hogy miért nem látják a villalakók, és a nézők sem, hogy nem Amanda a legkétszínűbb, legrosszindulatúbb játékos a Villában.”

Hamarosan kiderül, kit hív ki Amanda.

Ha lehetne, édesanyja egyébként a következő tanácsokkal látná el lányát, ha Amanda térne vissza a szombati Párbajról a Villába:

„Kicsit szálljon magába, nyisson a többi játékos felé is, ne csak Gina felé. Mutassa meg az igazi arcát, mert ő nem ilyen, mint ott bent látszik. Adja önmagát, ahogy Robi és Dani is tanácsolta neki. Biztos a bezártság is kihozza az emberből, már több mint egy hónapja beköltöztek, mi sem tudjuk, hogy hogyan reagálnánk egy ilyen helyzetre. Viszont Amanda egy nagyon-nagyon jó ember, és sajnálom, hogy sokaknak nem ez jön le belőle.”

Mariann akkor sem esik kétségbe, ha lánya esetleg kiesik a ValóVilág10 powered by Big Brother játékából, és hideg görög gyümölcslevessel, csirkemellel, krumplipürével, és mogyorókrémes palacsintával várja majd otthon.

Kihívás szerdán 22 órától, Párbaj szombaton 21 órától az RTLII-n!

A ValóVilágról írtuk: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top