nlc.hu
Sztárok

2020 legrosszabb vörös szőnyeges ruhái

2020 legkatasztrofálisabb ruhái a vörös szőnyegről

A sztároknak idén jelentősen kevesebb alkalmuk nyílt hibázni a vörös szőnyegen, a most következő tíz hírességnek azonban így is sikerült.

Bár 2020-ban a megszokottnál jóval kevesebb alkalommal terítették le a vörös szőnyeget, azonban a nagy díjátadók szezonja még a világjárvány előtt lezajlott, illetve néhány jelentősebb eseményt később, speciális körülmények között is megrendeztek. Így pedig a sztároknak volt azért alkalmuk arra is, hogy pocsékul öltözzenek fel. Íme az év legrondább gálaruhái!

Jennifer Lopez a 2020-as Golden Globe-on

Jennifer Lopez a 2020-as Golden Globe-on (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Erős évkezdés gyanánt a megkésett karácsonyi ajándékcsomagnak öltözött Jennifer Lopezt már a január 5-i Golden Globe-gálán felfalta egy arany-zöld gigamasni. Ezzel azonban csak a gála második legrosszabbul öltözött sztárja lett…

Gwyneth Paltrow a Golden Globe-on (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Gwyneth Paltrow a Golden Globe-on (Fotó: Daniele Venturelli/WireImage)

Az est leglátványosabb divatkatasztrófáját ugyanis Gwyneth Paltrow produkálta, aki egy fidres-fodros Fendi pucérruhában jelent meg, mely teljesen úgy nézett ki, mintha azt megfáradt konyakszínű nejlonharisnyákból varrták volna össze. 

Tove Lo a Grammy-díjátadón (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Tove Lo a Grammy-díjátadón (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Tove Lo svéd énekesnő egy minden elemében irtózatos szettben érkezett az idei Grammyre: a kosztüm színe, szabása, a túl rövid nadrág, de még a gombok is, legfőképp pedig maga a melltartó-kilógatás indokolatlan ötlete, hozzá pedig a gagyi benyomást keltő, strasszos, rózsaszín tűsarkú… Miért?

 

Ricky Rebel a Grammy-n

Ricky Rebel a Grammy-n (Fotó: Steve Granitz/WireImage)

Ricky Rebel popénekes arra használta fel az idei Grammy-gálára szóló meghívását, hogy a farpofáira írt Impeach this felirattal  kampányoljon az akkoriban épp impeachment eljárás alá vont Donald Trump mellett. Tette mindezt úgy, mintha cowboyok és kurvák tematikájú buliba lett volna hivatalos, de nem tudta volna eldönteni, hogy cowboynak vagy kurvának öltözzön inkább.

Florence Pugh a BAFTA-gálán

Florence Pugh a BAFTA-gálán (Fotó: Gareth Cattermole/Getty Images)

A BAFTA-gála szervezői idén azt kérték a meghívottaktól, hogy a fenntarthatóság jegyében az eseményen viseljenek vintage vagy kölcsönzött ruhát, esetleg valami olyat, amit már korábban is láthattunk rajtuk. Florence Pugh igen sajátosan értelmezte ezt a dress code-ot, ugyanis a kabátját mintha használt, rózsaszín gumis lepedőkből varrták volna és még arra sem vették a fáradtságot, hogy kivasalják.

Lily-Rose Depp a BAFTA-gálán (Fotó: WIktor Szymanowicz/NurPhoto via Getty Images)

Lily-Rose Depp a BAFTA-gálán (Fotó: WIktor Szymanowicz/NurPhoto via Getty Images)

Lily-Rose Depp ugyanezen az eseményen prezentálta, hogyan nézhetsz ki talpig Chanelben is közönségesen, ráadásul úgy, hogy mindezzel még Miley Cyrus legordenárébb napjait is megidézed.

Saoirse Ronan az Oscaron

Saoirse Ronan az Oscaron (Fotó: Amy Sussman/Getty Images)

Azok a kreációk, melyek úgy néznek ki, mintha több különböző ruha alkatrészeiből varrták volna őket össze random módon, ritkán mutatnak jól. Saoirse Ronan idei Oscar-ruhájával is ez volt a helyzet: vagy a derékfodros felsőrészt kellett volna mondjuk egy fekete, inkább szűkebb szabású szoknyával folytatni, vagy lehagyni a derékfodrot és a kék szoknyát hagyni érvényesülni a sima, fekete felsővel. Ez az összeállítás azonban indokolatlan volt.

Kristen Wiig az Oscaron

Kristen Wiig az Oscaron (Fotó: Getty Images)

Kristen Wiig a Valentino divatháztól választott magának estélyit az Oscarra, csak az a kár, hogy egy olyan modellt, mely mintha félúton lett volna egy vécékefe és egy tintahal között.

Bella Hadid az MTV VMA-n

Bella Hadid az MTV VMA-n (Fotó: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2020/Getty Images for MTV)

Az MTV VMA gálát nyár végén, már a világjárványhoz alkalmazkodva rendezték meg: több különböző helyszínen, közönség nélkül, részben felvételről. A szervezők lehetőséget biztosítottak a sztároknak egy virtuális vörös szőnyeges vonulásra is, ezzel azonban viszonylag kevesen éltek. Bella Hadid megtette, de a gumiszalaggal leszorított mellekre húzott, hevenyészett pucérfelső még erőltetett szexizésnek is gyenge volt, az egész szett inkább csak szimplán hervasztó benyomást keltett.

Julia Michaels a Billboard-gálán

Julia Michaels a Billboard-gálán (Fotó: Amy Sussman/BBMA2020/Getty Images for dcp )

Az októberi Billboard-gálára Julia Michaels amerikai énekesnő valamilyen egészen érthetetlen oknál fogva fürdőrózsának öltözött, amihez ráadásul még a Micsoda nő! Vivian Wardját idéző lakk combcsizmát is felhúzott. 

Ez is 2020

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top