nlc.hu
Sztárok

Rácz Jenő Konyhafőnök-beszólásai

Rácz Jenő legemlékezetesebb beszólásai A Konyhafőnökből

Gyakran izzik a levegő A Konyhafőnök stúdiójában, amikor Rácz Jenő értékel.

Az már biztos, hogy lesz Konyhafőnök 2021-ben is, a Konyhafőnök VIP egyelőre még kérdéses, noha 2020-ban is óriási siker volt. Az ötödik VIP-széria a kiemelt kereskedelmi célcsoportban (18-49), átlagosan 16,6 SHR%-ot hozott, ez a teljes népességben 644 ezer főt jelentett átlagban. Ezzel az RTL Klub meg is nyerte az összes estét ezeken a napokon. 

Örülnél, ha újra lenne Konyhafőnök VIP?
Nekem elég a "sima" Konyhafőnök is
Persze!
Naná! Jobban is kedvelem, mint a nem sztáros főzőcskét
Nem nézek ilyen műsorokat
Created with Survey maker

Addig is, ameddig várnunk kell a következő Konyhafőnökre, felidézzük, milyen szórakoztató volt idén is a verseny, nem kis százalékban azért, mert a zsűritagok nagyon elszabadultak voltak. 

Rácz Jenőt A Konyhafőnökben ismerte meg az ország, 2018-ban csatlakozott a zsűrihez. A gasztroverseny örök kritikus ítésze teljesen más karakter, mint zsűritársai. A 30 éves sztárséf úgy kritizál, ahogy senki más! Hol keményen földbe döngöli értékelésével a versenyzőket, hiszen csak a legjobbak juthatnak tovább, hol pedig kétértelmű, sikamlós megjegyzéseitől csak úgy dől a nevetéstől Fördős Zé és Sárközi Ákos.

Rácz Jenő

Rácz Jenő, A Konyhafőnök legendás zsűritagja (Fotó: RTL Klub)

Lássuk Rácz Jenő legemlékezetesebb beszólásait a 2020-as Konyhafőnökből!

A versenyzők olykor próbára tették sokkoló alapanyagaikkal a zsűrit a castingon. Volt olyan, aki sáskát kínált a sztárséfeknek és a műsorvezetőnek. Rácz Jenő erre így reagált: „Bejössz ide és azt gondolod, hogy ráveszed Rácz Jenőt, hogy egyen bogarat?”  

A Konyhafőnök szőrösszívű ítésze elvárja versenyzőitől a halak gondos filézését, és nagyon háklis arra, ha csak egy szálka is benn marad a tányérra helyezett halhúsban. Ennek hangot is adott a válogatón, amikor meglátta Konkoly Zoltán fércmunkáját: „Aki olyan ételt tesz elém, amiben szálka van, az nem éli túl a mai napot”

Rácz Jenő Faniszló Máté technikájával sem volt elragadtatva a válogatón, ezt is keményen szóvá tette: „A húsát szokták beirdalni, hogy kiessen belőle a szálka, de ha te nem irdalod be, te fogsz kiesni.” 

Amikor Gulyás Debóra második ehetetlen ragujával szembesült a versenyző főzése közben, azt is simán a szemétbe hajította, miközben ezt meg is indokolta: „Az a baj a raguddal, hogy összehúzza az ember összes lyukát!

Amikor a sztárséf a későbbiekben Handi (Güler Hande) egyik fogását kóstolta – aki grillezett és tempurált rákot készített bébipolipos bulgursalátával, vajmártással és zöld olajjal – kétértelmű megjegyzést tett A Konyhafőnök versenyzőjére. „Ha én ezt egy étteremben kapnám, boldog lennék vele” – válaszolta Handi Fördős Zének arra a kérdésére, hogy mit gondol az elkészített ételéről. Mire Rácz Jenő így reagált: „Igen? Téged könnyű kielégíteni akkor.”

A piros kötények kiosztásakor nagy bajban volt a Michelin-csillagos séf Ragány Zoltán tányérjával, és ezt – cseppet sem köntörfalazva – szóvá is tette: „Az exbarátnőimet sem szoktam visszavenni, de téged visszaveszlek, hogy ne csinálj ilyen szar tányérokat végre.”

Olvass még Rácz Jenőről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top