nlc.hu
Sztárok

Balogh Ricsi gyerekkora

Exatlon: Balogh Ricsit nyolc hónapos korában hagyta el az édesanyja, most bizonyítani akar

Balogh Ricsi gyerekkorát tragédiák sora árnyékolja be.

December 28-án startolt az Exatlon Hungary 3. évada, ami már most rengeteg izgalmat adott a nézőknek. Nyilván mindegyik versenyzőnek megvan a saját indíttatása, amiért elvállalta a szereplést: Balogh Ricsit gyerekkori traumák sora érte, és azért utazott el Dominikára, hogy bebizonyítsa, a történtek ellenére erős férfi lett belőle.

A 25 éves Balogh Ricsi alig volt nyolc hónapos, amikor az édesanyja elhagyta a családot. „Miután anyukám elment, az apukám és a nagymamám nevelt. De sajnos ötéves koromban, amikor a mamám az óvodába vitt, történt egy buszbaleset, s őt is elvesztettem” – idézi a Bors a Tényeknek adott interjút. Ricsi azt is elárulta, hogy évekkel később felkereste őt az édesanyja, hogy bemutassa neki az öccsét, de nem rendeződött a kapcsolatuk. 

„A versenyben azoknak szeretnék bizonyítani, akik elhagytak. Mindig is éreztem, hogy egyszer a tévében fogok szerepelni, és egy ország fog nézni. Ám amikor Palik Laci visszaszámol, hogy 3, 2, 1, és belefúj a sípba, akkor megszűnik minden, összeszorul a gyomrom, és csak megyek” – idézte fel az Exatlon versenyzője.

balogh ricsi

Balogh Ricsi (Fotó: TV2)

Az Exatlon szereplői:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top