nlc.hu
Sztárok
Az Iced Earth alapítója is megtámadta a Capitoliumot

Az Iced Earth zenekar alapítója is részt vett a Capitolium elfoglalásában

A power metalban legendának számító floridai Iced Earth zenekar alapító-gitárosa, Jon Schaffer is részt vett a Capitolium ostromában, és elmondta, hogy készen állnak az erőszakra.

A hazánkban is több alkalommal fellépett Iced Earth zenekar fénykora a kilencvenes évek végén volt, de a zenekar máig aktív. Alapító gitárosuk és fő dalszerzőjük, Jon Schaffer megveszekedett Trumpista, aki maga is részt vett a Capitolium elfoglalásában, és erről fotó is készült – számolt be róla a 444.

Jon Schaffernek nemcsak egy zenekara van: másik bandája, a Sons of Liberty nyíltan támogatja Donald Trump leköszönő elnököt. A zenész a Capitolium előtt nyilatkozott a Die Weltnek, és azt állította, hogyha erőszakot alkalmaznak velük szemben, ők is így fognak tenni. Schaffer szerint a politikai elit azt szeretné, hogy egy nagy világkormány jöjjön létre, a koronavírus-járvány pedig része az emberiség elleni összeesküvésnek.

További híreink a Capitolium ostromáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top