nlc.hu
Sztárok

Szabó Győző és Gesztesi Károly barátsága

Szabó Győző egy könyvesboltban sírta el magát Gesztesi Károly miatt

Megható dolgot árult el Szabó Győző a Gesztesi Károllyal való barátságáról.
Szabó Győző

Czeizel Barbara és Szabó Győző voltak Kadarkai Endre Világtalálkozó című rádióműsorának legutóbbi vendégei, ahol Szabót az egy évvel ezelőtt meghalt Gesztesi Károlyról is kérdezte a műsorvezető.

„Ő egy nagyon furcsa örvénybe került be. Többek között ő is olyan volt, aki olyan örvénybe csúszott bele mind hazugság, mind egyéb örvénybe, akit egyetlen egy ember hívott fel, és az én voltam. Figyelmeztettem a veszélyekre és mindenre. Akkor elhajtott az anyámba. Aztán megköszönte, hogy így elbeszélgettünk”

– mesélt Gesztesi Károllyal való kapcsolatáról Szabó Győző.

A színész elárult egy megható történetet is, ami egyik karácsonykor esett meg vele egy könyvesboltban.

„Elmentem egy könyvesboltba egy karácsonykor könyvet venni, és megláttam a könyvét, majd elkezdtem lapozgatni. Álltam a Libriben vagy ahol voltam, és elbőgtem magam ott a boltban. Nemigen értették, hogy mi lehet. Lapoztam a könyvet, ott volt egy közös fotónk, az volt aláírva, hogy engem tekint az egyik legjobb barátjának. Ezt éreztem és tudtam, de kimondva ez sohasem volt.”

 

(Kiemelt kép: Facebook/Szabó Győző)

Gesztesi Károlyra emlékeznek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top